Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul

Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul

Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul

Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul. Un bărbat a fost găsit mort într-o stație de autobuz în Baia Mare în noaptea de miercuri spre joi. Angajații de la Serviciul de Medicină Legală sunt acuzați că au lăsat mai multe ore cadavrul în stradă.

Caz șocant în Baia Mare. Un bărbat mort a fost lăsat în stația de autobuz. După cât timp a fost ridicat cadavrul

În noaptea de Crăciun o persoană a sunat la 112, după ce a descoperit că un bărbat a murit într-o stație de autobuz din Baia Mare.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție și Ambulanță. Medicii ajunși au constatat decesul bărbatului.

„La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia – bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Corp neînsuflețit lăsat pe o bancă mai multe ore

Anchetatorii au luat legătura cu angajații Serviciului de Medicină Legală în jurul orei 4 pentru a transporta trupul bărbatului la Morga Spitalului județean Baia Mare. Trupul neînsuflețit a fost ridicat din stația de autobuz în jurul orei 07.30.

În tot acest timp, bărbatul mort a fost acoperit cu o pătură și păzit de un echipaj al Poliției din Baia Mare. Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a murit bărbatul găsit fără suflare în stația de autobuz.

Citeste si:A devenit milionar în euro după ce a câștigat la LOTO. Iată ce face acum și cât câștigă pe oră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: