Redactia.ro
Home » Știri » Anunț ANM venit din partea meteorologilor. Ciclonul polar care se abate asupra României

Anunț ANM venit din partea meteorologilor. Ciclonul polar care se abate asupra României

GALERIE FOTO (2) Anunț ANM venit din partea meteorologilor. A fost emisă prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Când își intră iarna cu adevărat în drepturi?! Prognoza meteo pentru următoarea perioadă a fost emisă de meteorologi și anunță o schimbare radicală a vremii.

Avem prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni lansată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). După o săptămână în care vremea a fost frumoasă, înregistrând temperaturi relativ apropiate de această perioadă, urmează ploile, dar și ninsorile.  A fost emisă o alertă galbenă de ninsori și viscol, iar în unele regiuni din România stratul de zăpadă va atinge câțiva centimetri. Un ciclon polar va pătrunde pe teritoriul țării și va aduce ninsori în zonele montane și ploi abundente în celelalte regiuni ale țării. Primul cod galben de ninsori intră în vigoare din 11 noiembrie, ora 17.00, până pe 12 noiembrie, ora 08.00.

Ce au transmis specialiștii ANM

Vremea în perioada 13 – 20 noiembrie 2023. Potrivit specialiștilor ANM, începând de luni, termometrele vor înregistra temperaturi specifice acestei perioade în cea mai mare parte a României. De asemenea, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Meteorologii anunță că în privința cantității de precipitații, se situează în jurul celei normale pentru această perioadă de toamnă.

Meteo România în perioada 20 – 27 noiembrie 2023. În penultima săptămână a lunii noiembrie, temperaturile înregistrate vor fi apropiate de normalul perioadei, în majoritatea țării noastre. Conform specialiștilor ANM, cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie

La finalul lunii noiembrie, temperaturile cresc, astfel că gradele vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Conform prognozei meteo emisă de ANM, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

 

 

meteo decembrie 2023
Sursa foto – Pixabay

Vremea în România între 4 și 11 decembrie 2023 va înregistra valori termice ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul țării. De asemenea, în această perioadă de timp, cantitatea de precipitații nu depășește normalul acelui interval.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini