Redactia.ro
Home » Știri » Anunț de ultimă oră! Va fi realizată o nouă stație de metrou pe Magistrala 2, Berceni-Pipera

Anunț de ultimă oră! Va fi realizată o nouă stație de metrou pe Magistrala 2, Berceni-Pipera

Anunț de ultimă oră! Va fi realizată o nouă stație de metrou pe Magistrala 2, Berceni-Pipera

Anunț de ultimă oră! Metrorex anunță că o nouă stație de metrou va fi realizată pe Magistrala 2, Berceni-Pipera. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă transmis chiar de companie.

Anunț de ultimă oră! Va fi realizată o nouă stație de metrou pe Magistrala 2, Berceni-Pipera

Metrorex anunță că va fi realizată o nouă stație pe Magistrala 2, Berceni-Pipera, la suprafață și se va situa între stația de metrou Berceni Și Șoseaua de Centură, ca urmare a semnării unui protocol între Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4.

Proiectul se va realiza în continuarea .Magistralei 2 de metrou:. Pipera – Berceni, utilizând şi terenul aferent liniei de probă şi legătura reţelei de metrou cu staţia .CF. Popeşti. Pentru realizarea acestui obiectiv de investitii, Primăria. Sectorului. 4 va asigura sursele de finanţare necesare, precum şi toate operaţiunile care derivă din gestionarea surselor de finanţare. Proiectarea şi edificarea obiectivului staţie de metrou, împreună cu toată infrastructura necesară acesteia”, au transmis oficialii Metrorex.

Momentan nu se știe când se va finaliza proiectul, însă conducerea Metrorex anunță că stația de metrou va intra în proprietatea statului, împreună cu infrastructura aferentă.

Metrorex este somată să achite datoriile către Alstom

Deși compania Metrorex are proiectul construirii unei noi stații de metrou, societatea care administrează transportul public subteran este somată să achite datoriile către Alston. Dacă nu va plăti datoriile, compania va trebui să suspende lucrările, ceea ce va face ca circulația să se desășoare cu mare dificultate.

În clipa de față am ajuns în faza finală a procedurii și va trebui la un moment dat, dacă situația rămâne așa, să trimitem notificarea de sistare a serviciilor. În măsura în care vom ajunge acolo, vom anunța toată media să nu fie luată lumea prin surprindere. Am primit o propunere de eșalonare a plăților, prima tranșă plătită până luni, la sfârșitul lui septembrie și restul până la sfârșitul anului 2019. Rămâne să vedem dacă va fi plătită această tranșă până luni. În caz contrar, ne vedem dispuși să ne reducem nivelul de lucru, la minim o treime”, a transmis directorul Alstom.

Citeste si:Polițistul care l-a filmat pe consilierul irascibil a primit mai multe amenințări

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: