Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important de la Brigada Rutieră cu privire la marșul Colectiv de miercuri seară

Anunț important de la Brigada Rutieră cu privire la marșul Colectiv de miercuri seară

Anunț important de la Brigada Rutieră cu privire la marșul Colectiv de miercuri seară

Anunț important de la Brigada Rutieră. Brigada Rutieră Bucuresti a transmis un mesaj pentru toți șoferii din București în legătură cu marșul Colectiv. Astăzi se împlinesc patru ani de la incendiul din Clubul Colectiv, în care 65 de oameni au murit.

Anunț important de la Brigada Rutieră cu privire la marșul Colectiv de miercuri seară

Miercuri, 30 octombrie 2019 se împlinesc patru ani de la incendiul din Clubul Colectiv, care a luat 65 de vieți. În această seară va avea loc un marș comemorativ în memoria celor pieriți în incendiul din Colectiv. Marșul comemorativ va începe la ora 18.30 din Parcul Unirii din București, motiv pentru care Brigada Rutieră București  le-a transmis un mesaj șoferilor din Capitală.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să evite deplasarea în zonă și să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, anunță oficialii de la Brigada Rutieră.

Polițiștii îi sfătuiește pe șoferi să circule cu o mai mare prudență, și să evite să circule prin zona respectivă, din centrul orașului. De asemenea, în această seară vor fi organizate câteva activități, în memoria victimelor de la Colectiv. Marșul poartă denumirea de „4 Ani de la Colectiv”, iar polițiștii au informat că întreg evenimentul se va derula după un program strict.

Traseul marșului „4 Ani de la Colectiv”

Adunarea participanților se va face în Parcul Unirii, localizat pe trotuarul dinspre Magazinul Unirea, în centrul Bucureștiului. Între orele 19.30-20.30, evenimentul va urma și traseul Parc Unirii, de pe trotuarul dinspre magazinul Unirea. De asemenea, cu traversarea intersecției Bd. I.C Brătianu cu Bd. Unirii-Pod Șerban Vodă-Splaiul Unirii-Str.Bucur, cu oprire în Piața Bucur.

Între orele 20.30 și 23.00, se vor iniția activități comemorative în Piața Bucur.

Tragedia din Club Colectiv

În urmă cu patru ani, mai exact pe 30 octombrie 2015, a avut loc unul dintre cele mai grave accidente din România, de după anul 1989. În Clubul Colectiv a izbucnit un incendiu în timpul concertului trupei rock Goodbye to Gravity, din cauza artificiilor instalate pe scenă. Întreg evenimentul a durat doar câteva minute, dar care au ucis 65 de persoane. În incinta clubului au murit 26 de persoane, dintre care una a decedat în drum spre spital. Alte 186 de persoane au fost rănite în urma incendiului, iar în următoarele zile, 39 de persoane au murit din cauza arsurilor și din cauza bacteriilor nosocomiale.

Citeste si:Tragedia din Clubul Colectiv. Filmul evenimentelor din 30 octombrie 2015

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: