Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important făcut de Digi RCS RDS. Toți clienții trebuie să știe asta

Anunț important făcut de Digi RCS RDS. Toți clienții trebuie să știe asta

igi RCS RDS lansează Catch UP TV, un serviciu complet gratuit pentru abonați. Cum funcționează

DIGI RCS-RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie, internet și cablu, iar serviciile lor sunt alese de un număr considerabil de români. Acum, compania a venit cu o veste bună pentru toți cei care doresc să devină clienți! Compania a scos la bătaie un voucher de reducere considerabil. Iată cine poate beneficia de el și în ce condiții.

Digi RCS RDS, noi oferte de primăvară

Digi RCS RDS este o companie de telecomunicații foarte cunoscută în România, care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv televiziune prin cablu, internet și telefonie fixă și mobilă. Compania a fost înființată în 1994 sub numele de „Romanian Cable System” și a devenit unul dintre principalii jucători de pe piața de telecomunicații din România.

În ceea ce privește reducerile și ofertele, este adevărat că Digi RCS RDS oferă o serie de promoții și vouchere de reducere pentru a atrage noi abonați. Cu toate acestea, termenii și condițiile acestor promoții pot varia și trebuie să fie verificate pe site-ul oficial al companiei sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Digi RCS RDS a lansat o nouă ofertă de primăvară, care oferă reduceri atractive pentru abonamentele de internet, televiziune și telefonie mobilă. Codurile de reducere pot fi găsite pe pagina de Facebook Digi România și pe site-ul oficial al companiei, iar acestea trebuie folosite la momentul plasării comenzii online. Este important să se verifice termenii și condițiile acestei oferte înainte de a face o achiziție, pentru a evita orice neclarități sau neînțelegeri.

Cine poate beneficia de reducerea de cincizeci la sută

Noii clienți trebuie să urmeze niște pași foarte simple: să se aboneze online și să folosească codul de reducere care le este pus la dispoziție. „Voucher de primăvară la prima comandă. Abonează-te online la TV, net sau mobil de la DIGI și ai 50% reducere în prima lună utilizând codul ‘reducere50’. Ofertă valabilă doar pentru clienții noi”, este anunțul făcut pe pagina oficială de Facebook a companiei Digi.

Abonamentele pentru care se aplică reducerea sunt FiberLink 500 (pentru internet), Digital (pentru televiziune), Optim Nelimitat (pentru telefonul mobil) și abonamentul care le conține pe toate trei la un preț mult mai mic decât dacă ar fi fost achiziționate separat. Numai clienții noi vor putea avea partea de reducerea de 50% în prima lună generată datorită codului pus la dispoziție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: