Redactia.ro
Home » Știri » Anunț important pentru toți clienții Băncii Transilvania! Ce servicii nu vor funcționa în următoarea perioadă

Anunț important pentru toți clienții Băncii Transilvania! Ce servicii nu vor funcționa în următoarea perioadă

Banca Transilvania

Banca Transilvania a făcut un anunț care pentru mulți dintre clienți poate fi o problemă destul de mare, mai ales în perioada sărbătorilor. Aplicația băncii nu va mai funcționa timp de câteva zile, motiv pentru care lucrurile ar putea deveni destul de complicate.

Anunțul privind perioada de indisponibilitate a fost făcut direct către clienți, subliniind necesitatea de a se asigura că au suficienți bani în conturile legate de carduri pentru a evita eventuale dificultăți în timpul acestei perioade. Este important de menționat că, în intervalul menționat, transferurile de bani între conturi sau carduri proprii, desființarea de depozite sau schimburile valutare nu vor fi posibile prin niciun canal.

Clienții Băncii Transilvania vor avea probleme mari

Banca Transilvania a comunicat că va efectua actualizări la aplicațiile sale, determinând indisponibilitatea acestora în perioada cuprinsă între 30 decembrie, ora 16:00, și 2 ianuarie, ora 12:00. În ciuda acestei indisponibilități temporare, cardurile bancare rămân funcționale, iar clienții pot efectua retrageri de numerar și plăți la comercianți folosind BT Pay.

Cu toate acestea, cardurile bancare și aplicația BT Pay vor rămâne active pentru plăți în magazine, online și pentru retrageri de numerar de la bancomate. Utilizatorii BT Pay pot beneficia de funcționalități precum plata cumpărăturilor, verificarea tranzacțiilor și gestionarea setărilor cardurilor, cum ar fi limitele de tranzacție sau blocarea/deblocarea cardului.

”Nu vor funcționa transferurile între conturile proprii/alte conturi, schimbul valutar și constituirea/desființarea de depozite, în nicio aplicație: BT Pay, BT24, NeoBT și BT Go, dar se vor putea face plăți la comercianți și retrageri numerar cu cardurile fizice, iar cu BT Pay se vor putea face în continuare plăţi la comercianţi, a transmis Banca Transilvania. Banca își upgradează sistemele informatice pentru perfecționarea serviciilor”, se arată într-un comunicat de presă al băncii.

Cum vor funcționa sucursalele Băncii Transilvania de sărbători

Pentru a facilita interacțiunea cu clienții, Banca Transilvania a informat că unitățile sale din mall-uri vor fi deschise în intervalul 12.00 – 18.00 în zilele de 30 decembrie și 2 ianuarie, precum și între 12.00 – 16.00 în data de 31 decembrie. Astfel, clienții pot beneficia de consultanță și pot depune offline anumite solicitări.

În plus, în ziua de vineri, 29 decembrie, anumite agenții ale băncii vor avea program prelungit, până la ora 19.00, pentru a permite depunerea de numerar la aparate. Această măsură adițională are scopul de a oferi clienților oportunitatea de a gestiona tranzacții cu numerar înainte de perioada de indisponibilitate programată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: