Redactia.ro
Home » Știri » Anunț Ministrul muncii. Pensiile se vor livra începând de joi

Anunț Ministrul muncii. Pensiile se vor livra începând de joi

Anunț Ministrul muncii. Pensiile se vor livra începând de joi

Anunț Ministrul muncii. Pensiile se vor livra începând de joi. Violeta Alexandru, ministrul muncii a anunțat că Poșta Română va începe să distribuie pensiile începând de joi, informează Digi24.

Anunț Ministrul muncii. Pensiile se vor livra începând de joi

Începând de joi, pensiile vor fi distribuite de Posta Română. Ministrul muncii a precizat că a solicitat poștașilor să scurteze termenul de două săptămâni în care în mod normal se finalizează distribuirea pensiilor la nivel național.

„Nu e absolut nici un pericol. Este un mic decalaj, cauzat de zilele libere de la începutul anului şi vom recupera acest decalaj. Dimineaţă am avut o nouă şedinţă şi fac acest lucru în fiecare zi, urmăresc de două ori pe zi, şi la începutul programului, şi după, să văd ritmul în care se fac plăţile pentru pensii. Încep de joi ”, a explicat Violeta Alexandru.

De asemenea, ministrul muncii a spus că s-au deschis creditele, iar banii au ajuns la Poșta Română, ceea ce înseamnă că în zilele următoare oamenii își vor primi pensiile.

Ludovic Orban anunță că nu este nicio problemă cu plata pensiilor

Luni seara, șeful Executiv, Ludovic Orban a anunțat că nu există nicio problemă cu distribuirea pensiilor, ci doar o întârziere de trei-patru zile, obișnuită în luna ianuarie, din cauza liberelor de sărbători.

„Pensiile sunt în acest moment în procesare pentru plata pe card, nu vor fi cu nimic afectaţi pensionarii care îşi primesc banii pe card, şi fac un apel ca cei care au posibilitatea să primească pensiile pe card să o facă, pentru că, iată, contează fiecare zi în primirea banilor. Pentru cei care primesc banii la poartă, în cash, este acest decalaj cauzat de zilele libere, pe care le vom recupera”, a explicat, marți seara ministrul muncii.

De asemenea, aceasta a declarat că programele soft cu care lucrează platformele Casei de Sănătate, Casei de Pensii, Revisai, ANOFM au toate probleme. Violeta Alexandra precizează că este nevoie de un efort strategic național pentru aceste infrastructuri critice.

Citeste si:Caz șocant în Olt. O femeie însărcinată și-a ucis partenerul. Motivul este halucinant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: