Redactia.ro
Home » Știri » Anunț pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

Anunț pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

Anunț pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

Anunț pentru toți românii! Ieri, 10 octombrie a fost adoptată moțiunea de cenzură, în Parlament, cu 238 de voturi „pentru”. De asemenea, guvernul Dăncilă a fost demis.

Anunț pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu pensiile și salariile

Guvernul Dăncilă a căzut ieri, 10 octombrie, când moțiunea de cenzură a fost adoptată, motiv pentru care mulți români se întreabă acum ce o să se întâmple cu pensia și cu salariul.

Virgil Guran, vicepreședintele PNL îi asigută pe cetățenii români că salariile și pensiile vor rămâne aceleași, adică nu vor fi tăiate. „Nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu”, a declarat politicianul într-un interviu pentru un post de televiziune.

Persoanele angajate pe bază de pile, vor fi concendiate

Vicepreședintele PNL a ținut să menționeze și faptul că persoanele angajate pe pile și care nu aduc nicio contribuție societății, vor fi concediați.

Se va face ordine în ceea ce priveşte sistemul bugetar. Mă refer la cei care au fost angajaţi doar pe pile, pe prietenii, pe cumetrii, pe amante, pe surori şi fraţi, şi care nu aduc niciun plus societăţii şi doar pierd timpul pe acolo. În esenţă, vă spun că nu vom tăia nicio pensie şi niciun salariu. Tot ce este lege şi este în favoarea populaţiei vom respecta, este foarte clar”, a completat deputatul.

Acesta avertizează că se va face ordine că în firmele cu directori cu funcții extraordinare, pentru că firmele trebuie să exceleze.

Citeste si:Descoperire șocantă în Italia! O româncă a fost omorâtă de partenerul de cuplu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: