Redactia.ro
Home » Știri » Descoperire șocantă în Italia! O româncă a fost omorâtă de partenerul de cuplu

Descoperire șocantă în Italia! O româncă a fost omorâtă de partenerul de cuplu

Descoperire șocantă în Italia! O româncă a fost omorâtă de partenerul de cuplu

Descoperire șocantă în Italia! Caz șocant a avut loc în Italia, după ce o femeie de origine română, a fost ucisă de propriul iubit. Femeia a plecat de la serviciu în pauza de masă și nu s-a mai întors.

Descoperire șocantă în Italia! O româncă a fost omorâtă de partenerul de cuplu

O româncă în vârstă de 32 de ani, care lucra în Italia la un magazin de cămăși din orășelul Nereto. Femeie, mama unei fetițe de 6 ani, a plecat miercuri de la serviciu, în pauza de masă, însă nu s-a mai întors. Patroana a realizat dispariția femeii și a încercat să o sune, însă în zadar. Aceasta a mers la ușa casei, și pentru că nu a răspuns, s-a decis să sune la poliție.

Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze. Așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău. Dar nu le-a deschis nimeni. După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția. Tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei.

Autoritățile au găsit o scenă oribilă când au intrat în casa femeii.

Românca a fost înjunghiată de mai multe ori

Oamenii legii au găsit-o pe femeie înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit. Potrivit vecinilor, iubitul acesteia era foarte gelos, motiv pentru care s-a decis să o ucidă. Martorii susțin că au auzit țipele femeii, dar era prea târziu. Femeia a murit în urma loviturilor.

Se pare că victima voia să se despartă de iubitul gelos, iar acesta nu a putut suporta acest gând. Polițiștii nu au mai trebuit să caute arma crimei, deoarece cuțitul cu care a fost înjunghiată se afla la locul faptei. Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit rătăcind pe străzi, plin de sânge. Acesta era șofer de TIR. Polițiștii l-au găsit și l-au arestat imediat.

Citeste si:Curs valutar. Ce se întâmplă cu EURO după căderea Guvernului Dăncilă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini