Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Măceşanu a fost văzută în Italia. Ce i-a transmis unei alte românce

Alexandra Măceşanu a fost văzută în Italia. Ce i-a transmis unei alte românce

Alexandra Măceşanu

Patroana unui local din Italia susţine că a văzut-o pe Alexandra Măceşanu în viaţă. Adolescenta ar fi intrat în barul său și i-ar fi cerut ajutorul.

Femeia care este de naționalitate română a făcut dezvăluiri halucinante despre Alexandra. Ancheta ar putea lua o nouă întorsătură, dacă vorbele româncei se dovedesc a fi adevărate.

„A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: <<Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!>> Eu i-am răspuns tot în română: De ce să te ajut? Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit”, a spus românca, potrivit a1.ro.

Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași. Ce mesaj are Teodora Măceșanu

„Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: <<Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România>>”, a mai dezvăluit românca.

Alexandra a dispărut în urmă cu 3 luni

Gheorghe Dincă a declarat în faţa procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi din curtea sa.

Anchetatorii au găsit în butoi cenuşă, fragmente de oase şi dinţi. Analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

Conform informațiilor strânse de câțiva detectivi angajați de familie, adolescenta ar fi în viață și s-ar afla în Italia, alături de alte fete care ar fi victime ale traficanților de carne vie. Printre acestea se numără și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: