Redactia.ro
Home » Știri » Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași. Ce mesaj are Teodora Măceșanu

Mama Alexandrei, la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași. Ce mesaj are Teodora Măceșanu

mama alexandrei

Mama Alexandrei,Teodora Măceșanu, se numără printre pelerinii care se vor ruga zilele la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași. Aceasta a transmis un mesaj cu lacrimi în ochi.

„Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a spus Teodora Măceșanu, relatează stirilekanald.ro.

Femeia a decis să meargă pe 14 octombrie la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a făcut minuni pentru mulți credincioși. Recent, mama Alexandrei a mărturisit că ea și rudele sale trăiesc cu speranța că Alexandra se va întoarce în curând acasă și, în timpul rugăciunilor către Dumnezeu, imploră ca fiica ei să fie protejată.

Anunț șoc în cazul Caracal: Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia

Alexandra Măceșanu a fost răpită în urmă cu 3 luni de Gheorghe Dincă, un mecanic auto, care ar fi violat-o și apoi a ucis-o, după care i-ar fi ars cadavrul într-un butoi. Dar, conform informațiilor strânse de câțiva detectivi angajați de familie, adolescenta ar fi în viață și s-ar afla în Italia, alături de alte fete care ar fi victime ale traficanților de carne vie. Printre acestea se numără și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

De Sfânta Parascheva, mii de credincioși merg în pelerinaj la Iași

În preajma zilei de 14 octombrie, când se sărbătorește Sf Parascheva, mii de pelerini merg la Iași, pentru a se închina la racla cu moaștele Sfintei. Este un eveniment unic în țara noastră, și în fiecare an tot mai mulți credincioși ajung la Iași, mai ales după ce pelerinii care au fost acolo povestesc despre miracolele înfăptuite de Sf Parascheva.

Moaștele Sfintei se află tot timpul anului în Catedrala Mitropolitană din Iași, însă înainte cu câteva zile de 14 octombrie, racla este scoasă din biserică, în cadrul unui eveniment fastuos și depusă în fața acesteia, într-un paraclis special amenajat și împodobit în fiecare an.

Îmbulzeală la Catedrala Mitropolitană din Iaşi

Îmbulzeală de nedescris, în această dimineaţă, la Catedrala Mitropolitană din Iaşi, scrie antena3.ro. Sute de credincioşi s-au călcat în picioare pentru a ajunge la raclele cu sfintele moaşte ale Sfintei Cuvioase Paraschieva şi cele ale Sfântului Ierarh Spiridon.

De altfel, pelerinii stau la coadă încă de acum 3 zile în aşteptarea momentului în care sfintele moaşte sunt scoase din biserică. Iar când acest lucru s-a întâmplat , oamenii au năvălit fără să ţină cont că în mulţime se află şi copii. Cei mici au fost îmbrânciţi şi împinşi zeci de metri de mulţimea disperată să ajungă la racle.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: