Redactia.ro
Home » Știri » Anunț șoc în cazul Caracal: Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia

Anunț șoc în cazul Caracal: Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia

Alexandra Măceşanu

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul crimelor din Caracal. Alexandra trăiește și este în Tunisia! Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de familia adolescentei răpite de Gheorghe Dincă în luna iulie.

Ce spune unchiul fetei

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănaşu, a declarat că investigatori privaţi au descoperit o filieră arabă care ar avea legătură cu dispariția fetei.

În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra.

Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii…”, a spus unchiul Alexandrei.

Un jurnalist de investigații italian susține că fetele răpite de Dincă sunt în Italia

În același timp, un jurnalist de investigații italian susține că Alexandra și Luiza ar fi în Italia, potrivit România TV.

Și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, e convins că cele două fete dispărute de la Caracal, Luiza şi Alexandra, se află vii, în Italia, unde ar fi traficate de oameni care au legătură cu Gheorghe Dincă.

„Ştim de două zile că fetele sunt vii”, a declarat avocatul, la România TV. El susţine că a aflat informaţia de la detectivii particulari angajaţi de unchiul Alexandrei şi au descoperit legăturile pe care Gheorghe Dincă le avea cu crima organizată.

Cazul Caracal, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia

„Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză.

Din câte ştim, fetele sunt în viaţă, undeva în Italia (…) Dincă făcea parte din două reţele: una coordonată de o reţea albaneză, una care ducea direct direct în Italia, la Bari”, a spus Aurel Moldovan.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: