Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Noi documente pot schimba radical cursul anchetei

Cazul Caracal. Noi documente pot schimba radical cursul anchetei

caracal

Cazul Caracal. Avocatul familiei Măceșanu a anunțat că va depune la Parchet documente care pot schimba radical cursul anchetei.

„În acest moment o să depun niște documente, nu voi cere înlocuirea procurorilor care se ocupă de cazul Caracal. Încă nu s-a încheiat dosarul de urmărire penală, deși în cauză sunt date indicii și suspiciuni rezonabile că ar putea fi efectuate cercetări cu privire la rețelele de trafic. Am o intenție cu privire la acest demers.

Cazul Caracal, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia

Ar trebui identificarea unor persoane din Arad. Sunt niște lucruri care nu sunt lămurite. Știați că unul din fiul lui Dincă are dosar penal pentru trafic de arme și muniții. Ar trebui să se extindă cercetările pentru membrii acestei familii. Oare nu se dorește aflarea adevărului? Statul de drept mai există oare?”, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, pentru Antena 3.

Certificatul de deces al Alexandrei, refuzat de procurori

Procurorii nu au ridicat nici până astăzi certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, transmite România TV. Decizia este cel puțin ciudată,  mai ales în contextul în care ultima perioadă a fost presărată de scandaluri privind validitatea concluziilor medicilor legiști de la INML.

Alexandru Cumpănașu a fost un vehement contestatar al expertizelor de la INML care spuneau că dinții și fragmentele osoase găsite în butoiul lui Dincă ar aparține Alexandrei Măceșanu. Acesta a făcut apel la o expertiză în străinătate. Astfel, certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, emis în baza expertizelor realizate la INML, rămâne pe masa medicilor legiști.

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj răvășitor despre cazul Caracal

Părinții fetei sunt disperați și, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, ei sunt convinși că fata lor trăiește. Mama tinerei din Caracal a postat un mesaj răvășitor prin intermediul unui filmuleț.

„Alexandra, dacă vezi acest clip, mami îți spune, adică toți îți spunem că te iubim, zâna noastră! Te așteptăm acasă! Te iubim, zânuța noastră!”, transmite Teodora, cu lacrimi în ochi, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: