Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia

Cazul Caracal, dezvăluiri senzaţionale: Fetele sunt vii, în Italia

Caracal

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu, a declarat că cele două fete dispărute de la Caracal, Luiza şi Alexandra, se află vii, în Italia, unde ar fi traficate de oameni care au legătură cu Gheorghe Dincă.

Unchiul Alexandrei a angajat detectivi particulari

„Ştim de două zile că fetele sunt vii”, a declarat avocatul, la România TV. El susţine că a aflat informaţia de la detectivii particulari angajaţi de unchiul Alexandrei din Caracal şi au descoperit legăturile pe care Gheorghe Dincă le avea cu crima organizată.

„Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză.

Din câte ştim, fetele sunt în viaţă, undeva în Italia (…) Dincă făcea parte din două reţele: una coordonată de o reţea albaneză, una care ducea direct direct în Italia, la Bari”, a spus Aurel Moldovan, în cazul Caracal.

Avocatul familiei Luizei, investigații în Germania

La rândul său, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a spus la România TV: „Poate detectivii care se apropie de Alexandra şi Luiza fac joncţiunea cu oamenii mei. Am de asemenea oameni în Italia.

Totul trebuie să se desfăşoare rapid, pentru că dacă fetele sunt declarate moarte atunci nu mai avem posibilitatea că le căutăm oficial, la nivel internaţional. Noi investigăm însă şi pe Germania”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, afirma în urmă cu două zile că are certitudinea că fetele se află la Bolzano, în nordul Italiei.

Mama Luizei Melencu a acceptat să dea probe ADN

Mama Luizei Melencu a anunțat că acceptă să i se recolteze noi probe ADN. Însă, femeia a pus condiția ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare și să fie dusă cu mașina la București de către anchetatori deoarece n-are posibilități materiale, „mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane de lei vechi”, a declarat Monica Melencu.

Asta după ce jandarmii au mers vineri la casa familiei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Atunci, mama Luizei și bunicul fetei au fost duși cu ambulanța la spital deoarece aveau tensiunea foarte mare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: