Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu a anunţat că a decis să accepte recoltarea de noi probe biologice

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu a anunţat că a decis să accepte recoltarea de noi probe biologice

Mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, a anunţat sâmbătă că, în urma consultării cu familia, a decis să accepte recoltarea de noi probe biologice pentru continuarea anchetei în cazul dispariţiei fiicei sale.

După îndelungi discuţii, am hotărât să fiu de acord cu recoltarea de probe în condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale, mai ales că m-au amendat cu 5.000 lei. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm la acest moment. Foarte greu s-a lăsat convins tatăl meu. Domnul avocat ne-a spus că Parchetul are o hotărâre judecătorească şi nu putem să ne împotrivim acestei hotărâri, pe care totuşi o atacăm pe cale extraordinară„, a declarat Monica Melencu, la Antena 3.

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost încă audiat de DIICOT. Tânărul a reacționat

Ea a spus că modul în care au procedat anchetatorii nu a fost unul corect şi că îi este foarte greu să înţeleagă de ce s-a procedat aşa cu cineva care este parte vătămată, potrivt Agerpres.

Mi-e greu să cred că s-a recurs la aşa ceva, deşi sunt parte vătămată şi aş avea dreptul la un cuvânt. Cineva trebuia să vină să ne spună în ce condiţii se recoltează aceste probe, pentru că aceste probe le-am dat. Cineva trebuia să vină să ne explice, nu să vină la modul în care au procedat ieri: au intrat peste noi, au fost discuţii urâte prin spate, injurii cu care s-au adresat acei jandarmi. Cred că domnii anchetatori nu au judecat bine, în sensul că eu, ca parte vătămată, am primit şi 5.000 lei amendă şi au venit să mă ia cu acel ordin judecătoresc procedând în felul respectiv. Nu am comis nicio infracţiune.

Noi ne căutăm copilul şi nu vrem nimic mai mult. Noi avem suspiciuni în continuare. Uitaţi-vă în ce situaţie suntem cu starea de sănătate. Nimeni nu a venit să ne explice nimic. Putea veni un psiholog… Nu să spună pe la porţi că doamna Melencu trebuia să fie ridicată. Suntem parte vătămată şi am fost trataţi ca ultimii oameni din România. Aceasta este părerea mea„, a mai spus Monica Melencu.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat vineri că există un mandat de aducere pe numele mamei Luizei Melencu, emis de un judecător de la Tribunalul Bucureşti, iar anchetatorii nu s-au dus la locuinţa acesteia „într-un exerciţiu de forţă excesivă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: