Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost încă audiat de DIICOT. Tânărul a reacționat

Cazul Caracal. Iubitul Alexandrei Măceșanu nu a fost încă audiat de DIICOT. Tânărul a reacționat

iubitul Alexandrei

Iubitul Alexandrei Măceşanu rupe tăcerea după ce părinţii fetei au cerut să fie audiat la DIICOT. Tânărul trebuia să se întâlnească cu adolescenta la liceu în ziua dispariției. Însă cei doi nu s-au mai întâlnit pentru că Gheorghe Dincă a răpit-o.

Acesta susține că nu a fost anunțat că urmează să fie audiat în cazul Caracal.

„Ar trebui să mă audieze ca să spun cum s-a întâmplat în ziua aceea. Urma să mă întâlnesc cu ea. Nu am mai vorbit cu ea după ce mi-a spus că ne vedem pentru că nu mi-a mai răspuns. Nu m-au anunțat că urmează să fiu audiat, nu am auzit nimic. Dar sigur că mă voi prezenta”, a spus Marian.

„Eu nu cred că Alexandra e moartă. Nu știu unde ar putea fi”, a mai spus iubitul fetei.

Familia Alexandrei vrea ca anchetatorii să îl cheme pe tânăr la declarații

Avocatul familiei fetei răpită și ucisă de Gheorghe Dincă a făcut cererea, iar procurorii DIICOT au acceptat. Familia vrea să știe ce a discutat iubitul Alexandrei cu fata înainte de răpire și chiar în ziua răpirii.

„Așa cum am promis, am venit și am depus o cerere prin care solicităm audierea unui martor-cheie din dosarul de urmărire penală. E vorba de prietenul Alexandrei, cu care trebuia să se întâlnească în data de 24.07 anul acesta.

Cazul de la Caracal. Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Nu avem indicii că el ar avea mai multe informații, tocmai de aceea dorim să dea o declarație, să vedem ce știe, ce cunoaște, ce a discutat înainte de data de 24 și ce trebuia să facă pe 24, unde trebuia să meargă. Trebuiau să se întâlnească în locul în care probabil a sosit inculpatul și a racolat-o.

Domnul Cumpănașu, încă de la începutul acestei anchete, a făcut precizarea că ar trebui audiat și prietenul Alexandrei. Ancheta e destul de greoaie, suntem la un început de drum. Eu mai am de studiat anumite volume, procurorii am speranța că își fac treaba așa cum trebuie, chiar dacă noi nu știm anumite date, cum că ar face verificări și investigații cu privire la traficul de persoane. Dar sper că se vor afla. Acest dosar, la un moment dat, se va face public”, a declarat avocatul Aurel Moldovan la România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: