Redactia.ro
Home » Știri » Cazul de la Caracal. Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Cazul de la Caracal. Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani. Ce mesaj i-a transmis mama sa

Alexandra Măceşanu

Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani. Mama ei, Tudorița Măceșanu, i-a transmis un mesaj fetei sale care a dispărut pe 14 iulie 2019. 

Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani. Ce mesaj a apărut pe social media

Alexandra Măceșanu, a împlinit pe 15 septembrie frumoasa vârsta de 16 ani. O vârsta la care tânăra Alexandra trebuia să își continue copilăria și să se bucure de ea, să meargă la școală, să se distreze și să trăiască. Acestea lucruri s-au oprit în momentul când fata s-a urcat în mașina lui Ghoerghe Dincă, un bărbat de 66 de ani care lua persoane la ocazie. De ziua ei, mama Alexandrei i-a transmis un mesaj dureros. Mai multe persoane au fost în Piața Revoluției pentru a-i ura LA MULTI ANI, tinerei Alexandra.

#112vreausatraiesc#oromaniefaraclanuriMESAJUL Teodorei pt toti cei care au fost astazi in Piata Revolutiei care au venit sa-i ureze La Multi Ani Alexandrei si sa penalizeze in sistem defect dar si mesajul mamei catre fata ei!!!!. Cuvintele sunt de prisos.

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Duminică, 15 septembrie 2019

Mesaj tulburător pe social media

Un mesaj emoționatn a apărut pe social media de ziua Alexandrei. În mesaj este descrisă ca fiind o adevărată eroină.

Astăzi, 15 septembrie, făceai 16 ani Alexandra, erai lângă familia ta , lângă prietenii tăi. Ai avut curajul pe care nimeni nu l-ar fii avut să ia acel telefon in mâna si să sune la 112. Ai putut să oferi toate detaliile de care au avut nevoie să te găsească, dar nu au făcut-o. Ți-ai pus toată speranța în cei ce ar fi trebuit să te aducă acasă înapoi, ai avut încredere în posibilii tăi viitori colegi de muncă, pentru că visul tău era să devii polițistă. Aici în România se plânge pentru tine Alexandra , ne rugăm pentru tine și dorim dreptate în acest caz. Ești o eroină, ai salvat alte vieți deși tu nu ai putut fii salvată. Ne-ai dat o lecție , ne-ai făcut să ne trezim la trista realitate , unde poliția este mâna în mână cu criminalii. La mulți ani Alexandra, oriunde ai fii”, este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare.

Gheorghe Dincă principalul suspect

Alexandra Măcesanu a dispărut pe 14 iulie după ce s-a urcat în mașina lui Ghoerghe Dincă. Tânără a reușit să sune la poliție, însă aceștia au apărut prea târziu pentru că fata nu a mai fost găsită. Principalul suspect este Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani. Acesta a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, o altă tânără dispărută în luna aprilie. Cu toate acestea, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citeste si:Fiul baschetbalistului Mihai Corui, a murit lovit de tren

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: