Redactia.ro
Home » Știri » Fiul baschetbalistului Mihai Corui, a murit lovit de tren

Fiul baschetbalistului Mihai Corui, a murit lovit de tren

GALERIE FOTO (2) Fiul baschetbalistului Mihai Corui, a murit lovit de tren

 Mihai Corui trece printr-o perioadă dureroasă, după ce fiul lui a fost lovit mortal de tren, în gara din Anglia. Din nefericire, Victor Corui a murit pe loc.

Fiul baschetbalistului Mihai Corui, a murit lovit de tren

Mihai Corui trece prin cea mai dureroasă perioadă din viața lui, după ce fiul său, Victor Corui a murit lovit de tren, în gara din Anglia. Tatăl său a reacționat pe rețelele de socializare, acolo unde a vorbit despre moartea fiului său. Baschetbalistul a precizat că încearcă cu greu să facă față situației și că se luptă să aducă trupul neînsuflețit al fiului în România.

Victor Corui avea 23 de ani. Tragicul accident a avut loc pe 12 septembrie, în gara de pe Liverpool Street din Londra. Potrivit unor surse, tânărul ar fi murit pe loc, iar medicii nu i-au putut salva viața. Victor era student la Ruskin Univerisity, și își dorea o carieră în muzică. Tânărul cânta rap în Marea Britanie, cu numele de scenă Louie Vic, acesta scosese și un prim material discografic.

Trupul lui Victor va fi incinerat

Mihai Corui a declarat că fiul său nu va fi înmormântat, ci va fi incinerat, iar cenușa urmând să fie împrăștiată în natură. În schimb, mama lui Victor, se pare că nu este de acord cu această decizie, pentru că aceasta și-ar fi dorit ca fiul său să aibă parte de o slujbă creștinească.

Am ales să-i ardem corpul si sa aducem urna si micile lui lucruri acasă. Nicio slujba popească, niciun circ, doar familia restrânsă. Nicio biserică sau vreo instituție de vreun fel. Dacă prind pe vreunul ii rup picioarele. Îl împrăștiu în vântul toamnei, să ajungă la toate florile, fiecare floare din soare, câte o picătură din corpul lui. Așa ar fi vrut și el, gândeam la fel, gândim la fel. Cenușa lui va fi împrăștiată în vânt, va zbura liberă, exact ca și cum a zburat el însuși în cei 23 ani ai lui trăiți pe Terra. Aici (în Târgu Mureș) întâmpin nițică rezistenta de la mă-sa, programată creștin, ca majoritatea celorlalți, de altfel. Dar trebuie să am grijă și de ea, sărăcuța, de toți cei care sunt familia LUI. A mea”, a scris Mihai Corui pe Facebook.

Cine este Mihai Corui

Mihai Corui este un baschetbalist român care s-a clasat pe locul 5 cu naționala României de juniori la Campionatul Mondial de la Edmonton. Din acea echipă a mai făcut parte Ghiță Mureșan, Marcel Țenter, Elemer Tordai, Constantin Palîi și Toni Alexe. Mihai Corui a antrenat formația BC Târgu Mureș, în ultimii ani acesta a fost la școala de baschet BC Together, de la Mediaș.

Citeste si:Accident grav în Bacău: cinci victime

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: