Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Anunțul de vânzare inedit al unei case. Se vinde cu tot cu… proprietară!

Anunțul de vânzare inedit al unei case. Se vinde cu tot cu… proprietară!

GALERIE FOTO (4)

Pe un site de imobiliare figurează un anunț de vânzare al unei case de-a dreptul inedit. O femeie din Indonezia, în vârstă de 40 de ani, își vinde casa… cu tot cu ea! Potrivit anunțului, femeia își dorește să găsească un cumpărător pentru casa ei, dar și un soț. Cum sună anunțul de vânzare inedit?

Anunț de vânzare inedit al unei case

Proprietara reședinței din Indonezia a surprins piața imobiliarelor cu anunțul inedit, oferindu-se pe ea drept bonus. Casa se găsește în localitatea Sleman și vine la pachet cu un iaz idilic, o grădină somptuoasă, dar și… o soție. Pe nume Lina Wia, femeia este o mamă singură, soțul ei murind acum mai mulți ani.

Casa dispune de două dormitoare, două băi, o curte mare și un mic iaz. Prețul sub care proprietatea este listată e de 76.500 de dolari și nu este negociabil.

Cum sună anunțul de vânzare inedit?

Motto-ul sub care femeia încearcă să-și vândă proprietatea este „Cumperi casa și te poți căsători cu proprietara”. Și, potrivit agentului ei imobiliar, femeia nu duce lipsă de oferte. Dian Purna Dirgantara, cea care coordonează vânzarea casei, spune că rezultatele sunt neaşteptat de bune: „Telefoanele sună încontinuu. Nu le-am numărat, dar au fost deja zeci sau sute.” Agentul de vânzare spune că nu este obligatoriu ca un cumpărător să o ia pe Wina de nevastă. „Dacă cineva vrea doar să cumpere casa, e alegerea sa.”

Cât despre Wina, aceasta spune că proprietarul ar trebui să fie singur, fie divorțat, fie văduv, dar matur și responsabil. „Da, este adevărat, sunt în căutarea unui partener. Scopul meu este ca să vând această casă. Dar dacă îmi găsesc un partener este important ca acesta să fie singur, fie divorţat sau văduv, însă matur şi responsabil”, a declarat Wina.

Loading...