Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul lui Klaus Iohannis în ziua cu cele mai multe infectări de Covid

Anunțul lui Klaus Iohannis în ziua cu cele mai multe infectări de Covid

Iohannis despre o posibilă revenire la starea de urgență

Președintele Klaus Iohannis va susține, miercuri, o conferință de presă, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, în contextul în care România a înregistrat, în ultimile 24 de ore, cel mai mare număr de infecții cu coronavirus, de la începutul pandemiei: 2.158 de persoane infectate. Odată cu aflarea acestui bilanț, premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat, transmite Digi 24. 

Klaus Iohannis, conferință de presă la ora 18:00

Președintele Klaus Iohannis va susține o conferință de presă, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, după ce România înregistrează un nou record negativ al infecțiilor cu coronavirus, 2158 persoane confirmate pozitiv, transmite Digi 24. Este cel mai mare bilanț de la începutul pandemiei. Printre subiectele abordate vor fi și cele despre  alegerile locale, precum și  ce a discutat cu astăzi cu ministrul Justiției și cu premierul Orban pe legile justiției.

Premierul Ludovic Orban este îngrijorat după ultimul bilanț de Covid 

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat  în legătură cu numărul de noi cazuri de infectări cu noul coronavirus. El a precizat că la videoconferinţa de la Ministerul Afacerilor Interne se va face o analiză „foarte serioasă”.

”Sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi. Facem o analiză foarte serioasă şi vom anunţa după videoconferinţa cu prefecţii la care vor participa ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul de stat Raed Arafat – deci toţi factorii implicaţi în bătălia COVID”, a spus premierul după şedinţa conducerii PNL.

Mai mult, premierul a precizat și că se dorește implementarea unor restricții mai serioase pentru a preveni răspândirea virusului.  Un număr de 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS. La nivel mondial, suntem pe locul 29 cu cele mai multe cazuri Covid, așa cum arată ultimile datele de pe https://www.worldometers.info/

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: