Redactia.ro
Home » Știri » Alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a votat! Declarația președintelui la ieșirea de la urne

Alegerile locale 2020. Klaus Iohannis a votat! Declarația președintelui la ieșirea de la urne

GALERIE FOTO (2) klaus iohannis alegeri locale 2020

Președintele României s-a prezentat în jurul orei 10:00 la urnele de vot și a ținut să-i îndemne pe români să-i urmeze exemplul. Klaus Iohannis a precizat că toți românii trebuie să-și exercite dreptul pentru o bună funcționare a democrației.

Klaus Iohannis a votat. Ce îi îndeamnă pe români

Președintele Klaus Iohannis s-a prezentat la urnele de vot încă de la primele ore ale dimineții, asemenea altor oficiali. Șeful statului i-a îndemnat pe români să se prezinte la vot și să-și exercite dreptul. „Este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru, astăzi îi alegem pe cei care conduc comunităţile în care trăim. Este foarte important să ne uităm bine la candidaţi şi să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitate, fiindcă până la urmă de ei depinde cum arată spitalul, cum arată şcoala, dacă drumurile sunt întreţinute, dacă parcurile sunt bine întreţinute, dacă traficul este dirijat aşa cum trebuie”, a declarat Klaus Iohannis la ieșirea de la urne.

Alegerile locale 2020. Declarația lui Traian Băsescu după ce a votat

Și fostul președinte al României, actualmente candidat la Primăria Capitalei, a ținut să facă o declarație pentru românii care l-au votat. Traian Băsescu a precizat că votul se desfășoară în condiții normale, așa că românii n-au scuze pentru a nu se prezenta la urnele de vot. „Am votat, cred ca bucureştenii vor reuşi sa dea votul util pentru ei, să-l aleagă pe cel care poate schimba lucrurile în Bucureşti. Votul în condiţii de pandemie a decurs normal. Dacă vor să aibă un primar bun ca mine, condiţia obligatorie a  bucureştenilor este să iasă la vot”, a declarat Traian Băsescu la ieşirea de la vot, potrivit România TV.

Amintim că Traian Băsescu candidează anul acesta la Primăria Capitalei din partea PMP. Din păcate, în urma sondajelor prezentate, Traian Băsescu s-ar alege cu un procent de doar 4% din voturile date.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: