Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul momentului din partea LIDL. Produsul care se va da mai repede ca pâinea caldă

Anunțul momentului din partea LIDL. Produsul care se va da mai repede ca pâinea caldă

Retailer-ul german Lidl aduce vești bune pentru clienții săi, pregătindu-se să ofere reduceri și prețuri mici pentru o varietate de produse în săptămâna următoare. Această inițiativă face parte din strategia lor de a oferi clienților acces la produse de calitate la prețuri accesibile. În fiecare săptămână, Lidl surprinde cu oferte tentante și promoții care atrag atenția consumatorilor, iar de data aceasta nu face excepție.

Oferta de produse la preț redus

Printre produsele care vor fi disponibile la prețuri reduse în săptămâna viitoare se numără parizerul și jambonul crud. Parizerul tip țărănesc, din piept de pui, va fi vândut la doar 7,49 lei, în loc de 8,99 lei, oferind o opțiune delicioasă pentru micul dejun sau gustările dintre mese. De asemenea, jambonul crud, uscat și feliat, va avea un preț special de doar 4,85 lei, în loc de 7,49 lei, permițând clienților să se bucure de acest produs la un preț avantajos.

Pentru cei care preferă ceva dulce, Lidl va avea disponibil foitaj cu ciocolată și vanilie la prețul de 2,59 lei, în loc de 3,19 lei. Acest produs poate fi savurat la micul dejun sau ca o gustare delicioasă, oferind o experiență dulce și reconfortantă.

Reciclarea și Protejarea Mediului

În plus față de ofertele atractive, Lidl încurajează reciclarea și protejarea mediului înconjurător prin programul lor de „Ambalaj cu garanție”. Produsele notate cu acest logo, din plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 L și 3 L inclusiv, pot fi reciclate. Prin returnarea acestor ambalaje, clienții pot primi un voucher în schimb, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului.

” (…) Acestea pot fi ambalaje utilizate pentru bere, mixuri de bere, mixuri de băuturi alcoolice, cidru, alte băuturi fermentate, sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare, ape minerale și ape de băut de orice fel, vinuri și spirtoase.

Aparatele de colectare a ambalajelor reciclabile (RVM) pot fi utilizate exclusiv pe durata programului de funcționare a magazinelor LIDL. Ambalajele SGR pot fi returnate în termen de maximum 24 de luni de la data publicării pe pagina de internet a RetuRO a anunțului privind încetarea introducerii pe piață de către producător a produsului respectiv.

După acceptarea și preluarea ambalajelor SGR prin intermediul RVM-urilor LIDL, se emite un bon valoric (voucher) prin care se returnează valoarea garanției aferente numărului de ambalaje SGR preluate ”, potrivit lidl.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: