Redactia.ro
Home » Homepage » Anunțul noului Guvern! Ce se va întâmpla cu salariul minim

Anunțul noului Guvern! Ce se va întâmpla cu salariul minim

Anunțul noului Guvern! Ce se va întâmpla cu salariul minim

Anunțul noului Guvern. Guvernul a făcut anunțul despre salariul minim pe economie. Noul Guvern are un plan concret și foarte clar. Milioane de români sunt vizați.

Anunțul noului Guvern! Ce se va întâmpla cu salariul minim

Potrivit Capital.ro, noul Guvern va afla în câteva zile dacă va ajunge sau nu la Palatul Victoria. Luni ar trebui să se afle dacă primește sau nu votul de investitură.

Însă până atunci, noul Guvern a făcut un anunț important care visează milioane de români. Violeta Alexandru, ministrul propus pentru portofoliul Muncii și Protecției Sociale, a anunțat că salariul minim nu se va mări până când nu vor exista consultări clare cu mediul de afaceri. Aceasta i-a saigura pe oamenii de afaceri cu care s-a întâlnit la Palatul Parlamentului, că nu va face schimbări în legislație peste noapte. De asemenea, nu va mări nici salariul minim fără o bază foarte clară.

Simplificarea aparatului birocratic

Violeta Alexandra susține că mai are un obiectiv de îndeplinit și anume, debirocratizarea în masă. Își propune să comaseze mai multe insitutuții pentru a le eficientiza.

O sa ma uit la tot ce înseamnă simplificare. Să vedem ce se poate simplifica. Vrem să punem totul la vedere și să vă informăm de la început. Vreau transparență totală în acest Guvern. Prima provocare este simplificarea aparatului birocratic. Foarte multe institutii au facut un balet si au fortat colaborarea cu altele din afara. Iți invocă faptul că e în colaborare cu o instituție din afară. Nu vreau să mă plâng. Avem o șansă unică să facem treabă” , a mai spus Violeta Alexandru.

Citeste si:Imagini penibile cu Alexandru Cumpănaşu, într-o emisiune la TVR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: