Redactia.ro
Home » Știri » Imagini penibile cu Alexandru Cumpănaşu, într-o emisiune la TVR

Imagini penibile cu Alexandru Cumpănaşu, într-o emisiune la TVR

Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a fost invitatul lui Ionuț Cristache, joi seară, la TVR 1. Candidatul independent la prezidențiale a adus în emisiune o armă, o replică a AK47.

La rubrica „Talent de președinte”, Cumpănaşu a spus: „Am câteva hobby-uri. Am o surpriză pentru dumneavoastră! Este un airsoft, de fapt este o replică AK47. Tragem cu ea, dar nu în dumneavoastră, stați liniștit. Merg des în poligon, trag cu toate tipurile de armă. (…) Din punctul meu de vedere, este un sport sau, dacă vreți, o preocupare bărbătească”, a spus Alexandru Cumpănașu, care a spart mai apoi şi câteva baloane.

Alexandru Cumpănașu este ÎN DIRECT la Președinte deVotat. Urmăriți, judecați, alegeți!

Publicată de Romania9 pe Joi, 31 octombrie 2019

Și Marian Godină a râs de el

Reacţiile nu au întârziat să apară în mediul online. Cei mai mulţi comentatori au ţinut să precizeze că Alexandru Cumpănaşu habar nu are să folosească o astfel de armă. El nu îşi sprijină patul puştii pe umăr, iar la un recul partea din faţă a armei joacă mult, deoarece nu este susţinută. Poliţistul Marian Godină a reacţionat şi el şi a comentat râzând: „Era pe sistem, pregătit să schimbe magazia! :))”

Nu este pentru prima dată când Alexandru Cumpănaşu a apărut cu o armă în public. La sfârşitul lunii august, Cumpănaşu a anunţat că a început să ia lecţii de tras cu arma pentru a-şi putea apăra familia la nevoie, potrivit romaniatv.net.

„AM HOTARAT SA-MI APAR SINGUR FAMILIA pana cand vom avea un RESTART al institutiilor menite sa ne apere. Asa ca am participat la mai multe sesiuni de tragere in poligon cu arme!!. LUPTA MEA IMPOTRIVA TUTUROR CLANURILOR CARE AU OCUPAT ROMANIA CONTINUA PANA LA CAPAT. ORI EU ORI EI!

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul șocant: Alexandra este moartă

Nu pot accepta rapirea si prostituarea copiilor Romaniei pt satisfacerea unor oameni bolnavi. In Italia exista 10 MILIOANE de „Consumatori” de prostituate iar 60% provin din Romania!!!!!. Nu mai spun ca ajung la bugetul Italiei multe miliarde de euro.

Nu contest dreptul acestora de a legaliza prostitutia si dreptul oricarei femei de a se prostitua DAR va pot spune ca autoritatile italiene INCHID OCHII la retelele de fete fortate sa practice prostitutia includiv minore!. De ce? Pt ca ei isi apara „CONSUMATORII”. Voi cere Parlamentului European sa audieze autoritatile italiene si sa verifice in ce masura isi fac datoria”, scria, la acea vreme, Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: