Redactia.ro
Home » Homepage » Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul șocant: Alexandra este moartă

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul șocant: Alexandra este moartă

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul șocant: Alexandra este moartă

Alexandra este moartă. În urma analizării fragmentelor osoase ridicare din cuptorul improvizat de Gheorghe Dincă, specialiștii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Măceșanu. Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul pe care multă lumea îl refuza să-l audă. 

Alexandru Cumpănașu a făcut anunțul șocant: Alexandra este moartă

Alexandra Cumpănașu a declarat pentru DCNews.ro că în momentul de față, nu există nicio informație clară care să confirme că Alexandra Măceșanu ar putea fi moartă. Acesta mărturisea în urmă cu o lună că exista ipoteza că nepoata sa ar fi fost traficată din România printr-o rețea albaneză din Bari și predate unei filiere arabe.

Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănașu candidează la Președinție datorită Alexandrei

Cumpănașu a scris pe pagina sa de socializare că s-a hotărât să candideze la Președinția României în urma dispariției nepoatei sale. Acesta ar fi fost motivul care a declanșat această decizie. Înaintea evenimentului, Cumpănașu susține că nu s-a gândit niciodată să candideze ca președinte a țării.

Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei. Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne, că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi? Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul. Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură. Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort, scrie Cumpanasu. 

Citeste si:Realitatea TV s-a închis miercuri noaptea. Realitatea Plus a început emisia online