Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul pe care l-a făcut Virgil Ianțu după 20 de ani de relație! Acum toți știu ce este între ei

Anunțul pe care l-a făcut Virgil Ianțu după 20 de ani de relație! Acum toți știu ce este între ei

Anunțul pe care l-a făcut Virgil Ianțu după 20 de ani de relație! Acum toți știu ce este între ei

Iată anunțul pe care l-a făcut Virgil Ianțu după 20 de ani de relație! Acum toți știu ce este între ei.

Anunțul pe care l-a făcut Virgil Ianțu după 20 de ani de relație

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, Virgil Ianțu, a făcut un anunț emoționant cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Roxana. Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani, dar nu au ales să se căsătorească oficial. Cu toate acestea, relația lor este una dintre cele mai frumoase și solide din showbiz-ul românesc.

Ziua de naștere a Roxanei este pentru Virgil Ianțu o ocazie specială de a-i arăta iubirii sale sentimente sincere și profunde. Pe rețelele de socializare, prezentatorul TV a transmis un mesaj emoționant, enumerând calitățile care fac din Roxana un om extraordinar. În același timp, Virgil Ianțu a ținut să sublinieze că deși au trecut 20 de ani de la începutul relației lor, dragostea dintre ei rămâne vie și vibrantă ca în prima zi.

„Frumoasă, inteligență, suflet bun și generos care oferă bunadispozitie celor din jur și suport atunci când e nevoie. Prietenii știu că are și foarte multe calificări.

E medic, chimist, psiholog, electronist, specialist în IT, orice dorești, dar și gătește extraordinar și aici chiar nu glumesc. La mulți ani, perfecta mea!!!’, a scris Virgil Ianțu pe contul de Facebook.

Întreaga postare de pe Facebook reflectă dragostea sinceră și admirația pe care Virgil Ianțu le are pentru Roxana, înfățișând-o ca fiind o persoană frumoasă, inteligentă și generoasă, care inspiră și aduce bucurie celor din jurul ei.

Virgil Ianțu: „Dragostea nu trebuie făcută cu forța”

Virgil Ianțu nu a ratat niciodată ocazia de a vorbi deschis despre dragostea dintre ei:

„Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți.

Felul ei de a fi… Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: „Nu poți să ajuți pe toată lumea’.

Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele. E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: „Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi’, că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi”, a spus Virgil Ianțu acum ceva timp.

De ce nu s-au căsătorit Roxana și Virgil Ianțu

Cuplul nu a ales să oficializeze relația lor prin căsătorie, dar asta nu a împiedicat dezvoltarea unei iubiri sincere și aprofundate. Virgil Ianțu nu a ratat ocazia de a declara public iubirea pe care o poartă Roxanei și de a dezvălui câteva dintre principiile care susțin soliditatea relației lor. Libertatea, încrederea și dragostea autentică de ambele părți sunt valorile care au contribuit la menținerea unei conexiuni puternice între cei doi.

Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume”, a declarat Virgil Ianțu despre iubita sa.

În privința căsătoriei, Virgil Ianțu a explicat că au avut dorința de a se căsători religios, dar obstacolele administrative și cerințele legale au dus la o decizie de a nu face acest pas:

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte.’, a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro .

Astfel, Virgil Ianțu și Roxana demonstrează că iubirea autentică și respectul reciproc pot să întrețină o relație puternică și să aducă bucurie și împlinire în viața de cuplu, indiferent de formalitățile legale.

Sursa foto: Facebook Virgil Ianțu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: