Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul teribil despre coronavirus. Un epidemiolog american spune ce ne așteaptă în următoarele trei luni

Anunțul teribil despre coronavirus. Un epidemiolog american spune ce ne așteaptă în următoarele trei luni

Următoarele trei luni vor fi cele mai dificile luni de la începutul pandemiei până acum. Un specialist ]n boli infecțioase din Statele Unite a făcut un anunț teribil cu privire la următoarea perioadă.

 

 

”Următoarele trei luni vor fi cele mai negre ”

 

 

Expertul în boli infecțioase, Michael Osterholm, a făcut câteva precizări cu privire la următoarele luni de pandemie. Epidemiologul american a mărturisit că urmează trei luni negre pentru omenire de la începutul pandemiei de coronavirus.

Directorul Centrului de Cercetare și Politica Bolilor Infecțioase de la Universitatea din Minnesota, Michael Osterholm, a anunțat că numărul cazurilor de coronavirus va crește mult și se va ajunge la peste 75 de mii de cauri zilnice.  ”Până la Sărbători, vom vedea numere mult mai mari, peste 67.000 sau 75.000 cazuri zilnice. Următoarele trei luni vor fi cele mai negre de la începutul pandemiei”, a precizat epidemiologul.

Expertul în boli infecțioase a precizat că vaccinurile nu vor deveni disponibile de curând, ci vor putea fi alocate în mod semnifcativ după începutul celui de-al treilea trimestru al anului viitor.

,,În ciuda unui oarecare progres, vaccinurile nu vor deveni disponibile în mod semnificativ până la începutul celui de-al treilea trimestru al anului viitor. Și chiar și atunci… jumătate din populația Statelor Unite, în acest moment, este sceptică la ideea de vaccin”.

 

 

Criza epidemiologică se intensifică în SUA

 

 

Epidemiologul a precizat că oamenii sunt sceptici în privința vaccinului. Criza epidemiologică se intensifică în stat, iar cazurile se înmulțesc de la o zi la alta.

Vineri, am avut 70.000 cazuri, cel mai mare număr pe care l-am mai înregistrat în luna iulie, la vârful pandemiei. Vom trece iar prin asta”.

Mai mult, în urma ultimelor studii efectuate, un alt cercetător, Francesco Rubino, cercetător în diabet la King’s College din Londra, este de părere că noul coronavirus poate declanșa inclusiv diabetul. Astfel, diabetul ar putea fi declanșat chiar și în cazul  adulților și a copiilor care nu prezintă factori de risc.

Un tânăr din Statele Unite, Mario Buelna, în vârstă de 28 de ani, a făcut febră şi a avut probleme de respiraţie în luna iunie şi a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Câteva săptămâni mai târziu, după ce părea să se fi recuperat, a avut o stare de slăbiciune şi a început să verse. Ulterior, acesta a leşinat în locuinţa sa din Mesa, Arizona, potrivit capital.ro.

Paramedicii l-au transportat la un spital din apropiere, unde medicii l-au tratat la terapie intensivă, după ce l-au salvat din comă. Aceştia i-au spus că ar fi putut să moară. Diagnosticul lor, diabet de tip 1, l-a uimit şi înspăimântat. El nu suferea anterior de această boală. Medicii i-au spus că diabetul a fost declanşat de Covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: