Redactia.ro
Home » Știri » Anunțul unor locatari pus la afișierul blocului a stârnit un val de reacții. Ce scria pe bilețel este șocant

Anunțul unor locatari pus la afișierul blocului a stârnit un val de reacții. Ce scria pe bilețel este șocant

Caz șocant, dar amuzant într-un bloc din capitală. Locatarii unui bloc au publicat la afișier un anunț care a stârnit multe reacții după ce a ajuns și în mediul online. Despre ce este vorba.

Ce anunț a fost publicat la afișierul blocului

Pare să fie o glumă, dar cel mai probabil cei care au pus anunțul la parterul blocului erau cât se poate de serioși. Unul dintre locatari a fotografiat hârtia și a publicat imaginea pe internet. În mesaj unul dintre locatari îi ruga pe alții să nu mai consume substanțe interzise în apartamente, deoarece fumul ajunge și la ei, iar așa e posibil să ajungă să inhaleze substanțele.

Rugăm locatarii care fumează iarbă, să o facă pe balcon deoarece mirosul intră prin gurile de ventilație în apartamente și ne drogăm în locuințe. Mulțumim!”, este mesajul postat de locatari.

”Sunt apartamente de vânzare în acel bloc? / Legenda spune că toți cei care au casă vor să se mute la bloc după ce au văzut această postare / Nu aș avea și eu parte de așa vecini? Am parte doar de ăia cu bormașină / În loc să lase mesaje de genul, mai bine vinde apartamentul. Sunt interesat / Aiurea. La mine vine numai miros de ceapă călită/ Schimb apartament cu vecini isterici pentru apartament cu miros de iarbă. Rog seriozitate, chiar dacă vă bufnește râsul”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Instalarea centralelor de apartament interzisă?!

Tanczos Barna, actualul Ministru al Mediului a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îi înștiințează pe români despre noile măsuri care sunt discutate acum pe masa Ministerului Mediului. Acesta este de părere că centralele individuale sunt un factor principal al poluării, drept urmare el are în plan interzicerea acestora.

Când? El a precizat că această măsură se va aplica atunci când va fi aprobată. Această măsură vizează orice apartament care este în construcție. El este de părere că această măsură ar ajuta la scăderea poluării naturii. Această măsura va fi impusă dezvoltătorilor imobiliari. Aceștia nu vor mai putea monta centrale individuale în blocurile care au mai mult de 6 apartamente.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini