Redactia.ro
Home » Homepage » Anunțul unui medic de la Institutul Matei Balş! ”În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Anunțul unui medic de la Institutul Matei Balş! ”În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Anunțul unui medic de la Institutul Matei Balş! ”În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Dr. Elena Copaciu, medic primar de ATI la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti, afirmă că, în aceste zile, “se stinge o întreagă generaţie de bunici”.

Anunțul unui medic de la Institutul Matei Balş! ”În zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici”

Dr. Elena Copaciu, medic primar de ATI la Institutul de Boli Infecţioase “Matei Balş” din Bucureşti, susține că oamenii ar trebui să înţeleagă că “tratamentul cel mai sigur este prevenţia”.

”Singuri în pustiul reanimărilor Covid, luptând pentru fiecare gură de aer, cu sau fără oxigen! Agonia în insuficienţă respiratorie e cumplită. Speraţi în anticorpii monoclonali – nu sunt panaceu şi sunt tot mecanism ARN! Nevaccinaţilor privilegiaţi trataţi precum Donald Trump, nu vă temeţi de acest mecanism ARN, ci doar de cel inclus in vaccinuri? Numai dacă aţi şti! …în zilele acestea se stinge o întreagă generaţie de bunici! Ei mai întâi! Singuri în pustiul reanimărilor Covid, luptând pentru fiecare gură de aer, cu sau fără oxigen! Agonia în insuficienţă respiratorie e cumplită! Într-o ţară care nu are legislaţie “end of life care”! Pentru că nu avem politicieni capabili să îşi asume moartea în demnitate a seniorilor noştri! Moartea e subiect tabu în România, deşi ne pândeşte zilnic pe undeva!”, susţine medicul Elena Copaciu.

Dr. Elena Copaciu: „La ATI nici nu mai contează dacă sunt sau nu vaccinaţi!”

De asemenea, dr. Elena Copaciu a menţionat că vârsta celor cu forme grave a scăzut “vertiginos”. Aceasta a menţionat că este o “veste extraordinară” că va exista şi un antiviral specific, Molnupiravir, “dar să vedem analiza organismelor FDA şi EMA şi să nu uităm că tratamentul cel mai sigur e prevenţia”, potrivit stirileprotv.ro.

“Pacienţii devin agresivi dacă îi intrebi dacă sunt sau nu vaccinaţi, dar ne facem doar datoria unei anamneze medicale complete! La ATI nici nu mai contează dacă sunt sau nu vaccinaţi! “Regula” e: prezentare tardivă, fibroză pulmonară deja constituită, ivermectină până la toxicitate hepatică, tocilizumab de multe ori prea târziu dat (dacă o fi bun de ceva), aparţinători care aleargă disperaţi după favipiravir (prea puţine evidenţe şi prea mare risc teratogen), remdesivir (evidenţe discutabile) sau, iar, tocilizumab (multe reactii adverse şi beneficii incerte), etc. Şi tot nu întelegem ca cel mai sigur tratament este preventia? Adică, vaccinul? Speraţi în anticorpii monoclonali – nu sunt panaceu universal şi sunt tot mecanism ARN! Nevaccinaţilor privilegiaţi trataţi precum Donald Trump, nu vă temeţi de acest mecanism ARN, ci doar de cel inclus in vaccinuri?”, a adăugat medicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: