Redactia.ro
Home » Știri » Apar noi detalii cutremurătoare despre azilul groazei din Mureș: „I-au îngropat acolo! După ce i-au dus la Mureș, în şase luni au murit trei!” 

Apar noi detalii cutremurătoare despre azilul groazei din Mureș: „I-au îngropat acolo! După ce i-au dus la Mureș, în şase luni au murit trei!” 

Apar noi detalii cutremurătoare despre azilul groazei din Mureș: „I-au îngropat acolo! După ce i-au dus la Mureș, în şase luni au murit trei!" 

Continuă să apară informații terifiante despre azilul groazei din Mureș. Iată detaliile!

Apar noi detalii cutremurătoare despre azilul groazei din Mureș

Trei persoane au decedat în incinta azilului într-un interval de șase luni, după ce au fost relocate dintr-un alt cămin situat în județul Maramureș.

O anchetă în cadrul Direcției de Asistență Socială din Maramureș indică faptul că, în momentul de față, nu se cunoaște motivul decesului celor trei persoane transferate la Mureș, întrucât nu li s-a efectuat autopsia, potrivit Antena 3 CNN. 

Pe hârtie, 12 persoane au fost relocate de la centrul din Maramureș la cel din Mureș, deoarece aici ar fi avut acces la condiții adecvate de îngrijire.

Declarații șocante: „I-au îngropat acolo! După ce i-au dus la Mureș, în şase luni au murit trei!” ”

Următoarele afirmații au fost făcute sub protecția anonimatului de persoane din interiorul Direcției de Asistență Socială din Maramureș:

„Voce nr. 1:

„După ce i-a dus acolo, în șase luni s-au dus trei.”

Voce nr. 2

„În momentul când deceda un tânăr cu dizabilități în centru, trebuia făcută autopsia. În momentul în care s-a făcut autopsia, noi, ca responsabili, nu puteam fi luați, Doamne ferește, în viitor, că de ce au murit şi cum. Acolo au murit, nu știe nimeni în ce condiții au murit, dacă li s-a făcut autopsia, care sunt cauzele decesului. Mai mult, au fost îngropați acolo. Nu știu să fi fost aduși, măcar îngropați, unde i-a dus.”

Voce nr. 1

„Au încercat într-un mod elegant să facă externalizări. În sensul că, vezi Doamne, au foarte multe cheltuieli cu ei şi lor nu le revine lor nimic, că se duc pe taxe, pe medicamente, pe mâncare. Şi atunci i-a externalizat într-un centru privat.”

Voce nr. 2

„L-am întrebat pe președintele Consiliului Județean de ce sunt transferați: „-Pentru că noi nu avem capacitate să-i îngrijim cum se cuvine și acolo o să fie îngrijiți la standarde.””, au declarat aceste persoane pentru sursa citată. 

În prezent, centrul din Mureș a fost închis, iar proprietarul, care este și angajat al Administrației Naționale a Penitenciarelor, împreună cu alți doi oficiali, au fost reținuți pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: