Redactia.ro
Home » Știri » Apar noi detalii despre Pepe și Raluca! Artistul și-a bătut soția chiar în fața fetițelor

Apar noi detalii despre Pepe și Raluca! Artistul și-a bătut soția chiar în fața fetițelor

Artistul și-a bătut soția chira în fața fetițelor

Apar doi detalii despre Pepe și Raluca Pastramă. Se pare că ce doi soți nu au divorțat deloc pe cale amiabilă, ci chiar au existat acte de violență în familia lor. 

Pepe și-a bătut soția chiar în fața fetițelor

Potrivit cancan.ro, Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, iar acum dezvăluie în exclusivitate și motivul pentru care soția artistului a recurs la acest gest. La început, Pepe le-a spus fanilor că divorțul vine pe cale pașnică și că vor rămâne în relații bune doar pentru fetițe, însă acum apar detalii șocante.

Racent, Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Conform unor surse din anturajul vedetelor, Raluca ar fi primit mesaje de amenințare din partea lui Pepe, însă motivul real este de fapt altul.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit cancan.ro, cei doi soți ar fi avut un schimb de replici acide, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit, lovind-o pe fosta soție chiar în fața fetițelor.

Raluca Pastramă, agresată în fața fetițelor

Potrivit sursei citate, Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe chiar în fața celor două fetițe ăe care cei doi le au împreună. Din acest motiv, Raluca, fosta soție a lui Pepe, s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui pentru loviri și alte violențe.

După episodul traumatizant, petrecut chiar sub privirile copiilor, bruneta ar fi luat o decizie radicală. Raluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: