Redactia.ro
Home » Monden » Noi informații despre divorțul lui Pepe! Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție

Noi informații despre divorțul lui Pepe! Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă se complică. Se pare că fosta soție a lui Pepe are nevoie de ajutorul autoritățior, astfel că a solicitate emiterea unui ordin de protecție pe numele lui Pepe.

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție

Potrivit cancan.ro, divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă nu e chiar așa pașnic cum a declarat la început artistul. Cei doi au două fiice împreună și au susținut că vor rămâne prieteni de dragul lor, însă lucrurile s-au cam schimbat. În urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a recurs la un gest țocant. Mai exact, bruneta a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Mai multe surse din anturajul celor doi au declarat că Raluca Pastramă a ajuns să ceară ajutorul autortităților după ce fostul ei soț, Pepe, a început să-i trimită mesaje de amenințare. Acesta este doar începutul, pentru că scandalul dintre cei doi este abia la început.

Pepe și Raluca au de împărțiti peste un milion de euro

Pepe și Raluca au o mulțime de bani de împărțit. Cei doi soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro.

Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucă se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 18 aprilie 2012. Au devenit părinți pentru prima dată în 15 august 2012, fiica lor cea mare se numește Maria. În 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să se însoare cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: