Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere au de împărţit Raluca Pastramă şi Pepe. Suma e de-a dreptul colosală

Ce avere au de împărţit Raluca Pastramă şi Pepe. Suma e de-a dreptul colosală

Pepe si Raluca

Pepe și Raluca Pascu urmează să împartă o listă serioasă de bunuri la partaj, după ce aceștia au luat decizia de a se despărți. Iată ce avere au de împărțit cei doi, după opt ani împreună.

Ce avere împart Pepe și Raluca Pascu la divorț. Este imensă

În urma deciziei de a divorța, pentru Pepe și Raluca Pascu mai rămâne un singur lucru de făcut, și anume să 1.500.000 de euro. Iată toate detaliile financiare din spatele despărțirii celor doi foști soți.

Pentru prima data de când a fost făcut anunțul divorțului, Pepe și Raluca Pascu urmează să se întâlnească, pentru a stabili detaliile finnaciare ale divorțului. Astfel, aceștia trebuie să împartă averea pe care au acumulat-o împreună pe parcursul celor 8 ani împreună.

Ce au de împărțit, de fapt, cei doi? Trebuie să stabilească cui rămâne casa în care au locuit până pe curând, din zona Pipera din Bucureşti, care este estimată la 400.000 de euro.

Pepe și Raluca Pascu au de împărțit o avere după divorț

De asemenea, cei doi trebuie să mai împartă şi casa în care au construit grădiniţa privată pe care Raluca Pascu o administrează. Aceasta este evaluată la suma de 650.000 de euro.

Pepe și Raluca Pascu trebuie să împartă și barul cu două etaje deschis de Pepe, pe Calea Victoriei, care este evaluat la 550.000 de euro. În afară de toate acestea, Pepe și Raluca Pascu mai au de împărțit și două autoturisme. Este vorba despre un autovehicul Porsche Macan, care costă aproximativ 65.000 de euro, dar și despre un Mercedes-Benz V Class, în valoarea de 55.000 de euro.

Pepe și Raluca Pascu au decis să divorțeze

Un alt detaliu important al despărțirii dintre cei doi, este custodia copiilor. Totodată, părintele care nu va primi custodia, va trebuie să plătească pensie alimentară pentru cele două fetițe pe care cei doi foști soți le au împreună.

Pepe și Raluca Pascu divorțează după 8 ani de căsnicie, iar anunțul a fost făcut chiar de Pepe.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: