Redactia.ro
Home » Știri » Pepe, umilit de socrul său chiar înainte de căsătorie. Ce a îndurat artistul ani de-a rândul

Pepe, umilit de socrul său chiar înainte de căsătorie. Ce a îndurat artistul ani de-a rândul

Pepe si socrul

Pepe și Raluca Pascu se căsătoreau în anul 2012, la puțin timp după ce s-au cunoscut. Atunci, tatăl Ralucăi Pastramă a făcut un gest pe care mulți l-ar considera unul de umilință. Iată ce s-a întâmplat atunci, chiar înainte de căsătoria dintre cei doi!

Ce a făcut tatăl Ralucăi Pastramă înainte de nunta cu Pepe

Înainte de a se căsători cu Pepe, tatăl Ralucăi Pastramă, omul de afaceri Ion Pastramă i-a cerut ginerelui său să semneze un contract prenupțial. Mulți ar putea vedea în această cerere o înjosire, dar cântărețul s-a conformat și a semnat actele, înainte de a o lua de nevasta de Raluca.

Socrul său nu ar fi vrut ca el să rămână cu averea sa, pentru că se știe faptul că Ion Pastramă este un om înstărit. De altfel, la acel moment, Raluca avea deja propria casă, pe numele ei, oferiă de tatăl său și mai multe proprietăți.

Pentru că nu dorea ca Pepe să rămână cumva cu vreo părticică din avere, în cazul în care divorțul dintre el și fiica sa urma să aibă loc, omul de afaceri Ion Pastramă a decis ca artistul să semneze un contract prenupțial.

Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pascu. Care este motivul

Între timp, vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a devenit una reală. Aceștia își spun adio după opt ani de căsnicie, iar motivul clar nu a fost dezvăluit de niciunul dintre ei.

Pepe a fost cel care a anunțat divorțul de partenera sa de viață, el însuși fiind surpris, pentru că spunea el, decizia îi aparține în totalitate Ralucăi Pastramă, care nu vrea să mai continue relația cu el.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, spunea Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: