Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Raluca Pastramă înainte să îl cunoască pe Pepe. Nu era aşa celebră ca şi el

Cu cine s-a iubit Raluca Pastramă înainte să îl cunoască pe Pepe. Nu era aşa celebră ca şi el

Pepe si Raluca

Pepe și  Raluca Pastramă au decis să divorțeze după 8 ani de căsnicie. Toată lumea știe ce trecut amoros a avut cântărețul, dar nu așa multe detalii se știu, în schimb, despre fosta lui soție.

Cu cine s-a iubit Raluca Pascu înainte de a fi căsătorită cu Pepe

Înainte de căsătoria cu artistul Pepe, pe numele său real Ionuț Pascu, Raluca Pastramă avea o viață destul de strictă. Ea nu avea voie să stea în oraș până târziu, pentru că altfel tatăl ei o pedepsea. Când s-a cunoscut cu Pepe, de altfel, ea a trebuit să plece acasă și nu au mai avut șansa să mai vorbească.

Discretă din fine, despre Raluca Pascu nu se știu prea multe lucruri, nici măcar cu cine a fost înainte de a fi cu Pepe.

“Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că «Ce mișto e Scufița Roșie». (…). Eu eram la masă cu mai multe fete, era o perioadă în viața mea în care eram liber total de contract și mă bucuram de viața aceea și de libertatea aia… Care, pe de-o parte îmi plăcea, pe de alta mă ducea cam mult spre ispite… Eu voiam să mă așez, dar nu voiam să recunosc lucrul acesta”, a povestit Pepe.

Cum a început povestea de iubire dintre Pepe și Raluca Pascu

Ea a plecat înainte să mai apuce să mai vorbească, dar i-a stârnit interesul lui Pepe, care a căutat-o ulterior. Cei doi s-au văzut la cafea.

‘Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe’, a mărturisit Raluca

Acela a fost momentul în care Pepe s-a îndrăgostit de Raluca, cea care avea să îi devină soție.

‘Cumva, după ce ne-am întâlnit la cafenea, el s-a îndrăgostit de mine… Și s-a întors la București, de la mare… Că voia să o vadă pe domnișoara, adică pe mine, mi-a propus să mergem într-o vacanță, mi-a luat foarte mult să mă gândesc – 5 minute. L-am păcălit puțin pe tata atunci… Nu i-am spus că merg cu domnul, ci cu colegii, facultatea, etc… Dar nu i-am zis nimic de domnul, mi-am făcut băgăjelul și am plecat’, a dezvăluit ea.

Acum, Pepe și Raluca Pascu sunt în pragul divorțului, iar anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, pe pagina sa de Youtube. Raluca, a avut la rândul ei o reacție și a lăsat să se înțeleagă că sunt multe lucruri pe care cei de acasă nu le știu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: