Redactia.ro
Home » Monden » Prima declarație a Ralucăi Pastramă după ce Pepe a anunțat divorțul. ”Stăm acum la părinți”

Prima declarație a Ralucăi Pastramă după ce Pepe a anunțat divorțul. ”Stăm acum la părinți”

GALERIE FOTO (5) Prima declarație a Ralucăi Pastramă după ce Pepe a anunțat divorțul

La începutul lunii, Pepe făcea un anunț șoc. El și soția sa, Raluca Pastramă vor divorța după opt ani de căsnicie. Raluca a vorbit pentru prima oară despre această situație, fiind surprinsă alături de cele două fetițe pe care le are împreună cu artistul, Rosa și Maria.

Prima declarației a Ralucăi Pastramă după ce Pepe a anunțat divorțul. ”Stăm acum la părinți”

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă i-au șocat pe apropiații cuplului. Cei doi se pare că s-au separat fără scandal, luând decizia de comun acord. Paparazzi de la cancan.ro au surprins-o pe Raluca Pastramă joi dimineață, în timp ce ieșes din casa părinților săi. La fel cum a spus și Pepe pe canalul său de Youtube, cei doi soți nu mai locuiesc sub același acoperiș.

Așadar, se pare că Raluca s-a mutat deja în casa părinților săi împreună cu cele două fetițe, Rosa și Maria. Pepe și soția sa trec printr-o situație dificilă, iar acest lucru se poate vedea pe chipul brunetei. Chiar dacă era machiată și coafată, Raluca pare afectată de schimbarea majoră care are loc în viața ei și a fetițelor sale. Deși această perioadă este grea, Raluca este o fire puternică și nu își neglijează fetițele cărora le acordă atenția și încearcă să le țină departe de problemele părinților lor. Raluca a răspuns greu la întrebările puse de reporterii care au surprins-o în fața casei părinților săi. ”Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a mărturisit Raluca Pastramă. Pentru a urmari întreaga filmare cu soția lui Pepe, intră aici.

Pepe a anunțat că divorțează

La începutul acestei luni, Pepe a anunțat pe canalul său de Youtube că el și Raluca vor merge pe drumuri diferite. Artistul a explicat că între el și soția sa lucrurile au luat sfârșit, și că deja el a plecat de acasă de două săptămâni. Totodată, acesta a precizat că divorțul se va produce fără scandal și a promis că el va avea grijă de fetițele sale, chiar dacă el și mama lor nu mai sunt împreună. „Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus Pepe.

Artistul, pe numele său din buletin Ionuț Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar pe 15 august au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au fost cununați de Cătălin și Andra Măruță. În 21 iulie 2014,Pepe și Raluca s-au cununat religios, iar în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015, Rosa Alexandra a venit pe lume. Înainte de a se căsători, Pepe și Raluca au avut o relație ascunsă, cei doi încercând să nu fie prinși de presă în timp ce se întâlneau. Înainte de a se căsătorit cu Raluca, Pepe a fost însurat din 2006 până în 2011 cu Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: