Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pascu, prima postare pe Instagram după anunțul divorțului. Cu cine își petrece timpul vedeta

Raluca Pascu, prima postare pe Instagram după anunțul divorțului. Cu cine își petrece timpul vedeta

GALERIE FOTO (2) Raluca Pascu, prima postare pe Instagram după anunțul divorțului

Raluca Pascu, fosta soție a lui Pepe, este una dintre cele mai distrece vedete din România. Aceasta nu s-a ferit de ochii presei mult timp și nu și-a dorit să apară în lumina reflectoarelor. Însă divorțul anunțat de artist a atras atenția asupra familiei lor.

Raluca Pascu, prima postare pe Instagram după anunțul divorțului

Timp de 9 ani a fost căsătorită cu Pepe. Cei doi au împreună două fetițe și când toată lumea credea că sunt cel mai stabil cuplu din România, iată că vestea divorțului i-a șocat pe toți.

Pepe a fost cel care a dat vestea, Raluca fiind discretă așa cum ne-a obișnuit. Aceasta însă a fost destul de activă pe contul său de Instagram, postând recent mai multe filmulețe cu fetițele ei, potrivit a1.ro.

Raluca nu a ieșit public cu nicio reacție despre divorț. În urmă cu câteva ore a publicat însă pe contul de Instagram la secțiunea Story imagini cu cele două fetițe în timp ce se roagă seara, înainte de culcare.

De-a lungul timpului, cea mai mare grijă a soților Pascu au fost cele două fetițe, Rosa și Maria. Așa cum se întâmplă și acum, deși cei doi au hotărât de comun acord să pornească pe drumuri separate.

Pepe a declarat că fetițele stau în acest moment atât cu el, cât și cu Raluca și că amândoi își doresc ca ele să nu simtă ruptura dintre ei, din contră, trebuie să crească în liniște și cu o educație frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: