Redactia.ro
Home » Monden » Pepe a pierdut de sute de mii de euro. Perioadă de coșmar pentru marele artist

Pepe a pierdut de sute de mii de euro. Perioadă de coșmar pentru marele artist

Pepe, pierderi de sute de mii de euro

Pepe divorțează de soția sa, Raluca Pastramă, după cinci ani de căsnicie. Ei bine, după ce că perioada este destul de complicată, se pare că probleme continuă să apară pentru marele artist. Pepe a pierdut sute de mii de euro. În scurt timp, Pepe și Raluca se vor prezenta la notar pentru a finaliza procesul de divorț.

Pepe, pierderi de sute de mii de euro. Perioadă de coșmar pentru marele artist

De parcă divorțul de Raluca Pastramă nu ar fi fost de ajuns, Pepe se confruntă cu altă problemă, care se pare că l-a cam lăsat pe artist fără sute de mii de euro. Așadar, se pare că anul 2020 este un an plin de surprize neplăcute. Cu siguranță, artistul nu va uita prea curând acest an. Nici nu a finalizat divorțul de Raluca, și o nouă veste tulburătoare l-a șocat pe marele artist. Un club deținut de acesta din Capitală nu mai funcționează în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus. Conform playtech.ro, Pepe a pierdut în jur de 10.000 de euro lună de lună, după ce clubul pe care îl deține nu mai funcționează. Cu toate că acesta era considerat un venit suplimentar pentru cântăreț, acum, totul s-a pierdut. Clubul lui Pepe are 500 mp și este poziționat într-o zonă de lux din Capitală. De-a lungul timpului, Pepe a investit mai mult de 500.000 de euro în locația de fițe. În trecut artistul avea posibilitatea să-l vândă, din cauza sumei mari pe care o cerea, în jur de 53.000 de euro,dar nimeni nu a acceptat oferta.

Așadar, putem spune că există un gol imens atât în conturi, cât și în sufletul cântărețului. În prezent, Pepe este obligat să cheltuiască lunar zeci de mii de euro pentru a întreține o locație, care nu-i aduce niciun beneficiu. În cel mai scurt timp, Pepe va ajunge la notar pentru a divorța de Raluca Pastramă, după cinci ani de căsnicie.

Pepe divorțează de Raluca Pastramă

Pepe și-a șocat fanii după ce a anunțat că va divorța de soția sa cu care are două fetițe minunate, Raluca Pastramă. Cei doi au decis să pună capăt unei relații de cinci ani. Acesta a postat un videoclip pe canalul său de Youtube, în care a vorbit serios despre separarea de soția sa. ”Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a spus Pepe.

Cu toate că relația dde dragoste dintre cei doi s-a încheiat, Pepe a menționat că va păstra o legătură cât se poate de bună cu Raluca, de dragul celor două fetițe, Rosa și Maria. Potrivit unor surse apropiate celor doi, Pepe și Raluca ar fi revenit la sentimente mai bune și se înțeleg mult mai bine decât în ultimele luni, de dragul micuțelor.„E adevărat, discută despre cele două fetițe, amândoi sunt implicați la maximum în creșterea și educarea lor. Dar, din ce am înțeles, Pepe și Raluca se înțeleg mai bine ca în ultimele luni, chiar sunt amândoi foarte relaxați cu privire la relația lor, nu mai sunt tensionați când sunt față în față, nu mai apar reproșuri. Eu, sincer, și acum cred că, până la urmă, se vor împăca dacă vor trece peste problemele care i-au despărțit, e clar că țin enorm unul la celălalt”, a spus sursa apropiată celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: