Redactia.ro
Home » Știri » Apar primele amenințări la adresa activistei Greta Thunberg

Apar primele amenințări la adresa activistei Greta Thunberg

Apar primele amenințări la adresa activistei Greta Thunberg

Amenințările la adresa ecologiștilor încep să apară din ce în ce mai des. Un manechin cu chipul Gretei Thunberg a fost găsit spânzurat de un pod, la Roma.

Apar primele amenințări la adresa activistei Greta Thunberg

Un manechin cu chipul activistei Greta Thunberg a fost găsit spânzurat de un pod situat către drumul spre aeroportul Fiumincino din Roma. Manechinul spânzurat avea chipul Gretei Thunberg și avea deasupra un carton pe care scria Greta este Dumnezeul tău. Autoritățile au fost sesizate, iar pompierii au îndepărtat manechinul.

Virginia Raggi, primarul Romei, a scris un mesaj pe Twitter în care a caracterizat fapta ca fiind una rușinoasă. Autoritățile încearcă acum să dea de urma făptașului, iar politicienii din Italia, care sunt și ei ținta activiștilor de mediu, condamnă acest gest necugetat.

Cine este Greta Thunberg?

Tânăra Greta Thunberg a devenit cunoscută în întreaga lume în august 2018, când și-a arătat demonstrațiile în fața Partamentului suedez, spunând că lipsește în fiecare vineri de la școală pentru a protesta. În 2018, tânăra protesta mereu cu o pancardă cu mesajul „Grevă școlară pentru climă’. Astfel, în noiembrie 2018, 170.000 de elevi din 24 de țări, s-au alăturat protestului său. Se păre însă că, Greta Thunberg, l-a supărat pe liderul Statelor Unite ale AMericii, Donald Trump. Mesajul Gretei a avut un început comic, deoarece cei aflați în sală au izbucnit în râs și au aplaudat.

Numeroși lideri mondiali au participat la summitul ONU privind problemele climatice, care a avut loc în New York. Liderul SUA, Donald Trump, a ajuns după discursul Gretei și a preluat discursul său pe sontul său de Twitter, acolo unde liderul a ironizat-o pe tânără.

pare a fi o tânără foarte fericită care așteaptă cu nerăbdare un viitor luminos și minunat. Atât de frumos de văzut!‘, a scris presedintele pe Twitter.

Greta, la rândul ei, și-a schimbat descrierea profilului său pe Twitter cu mesajul președintelui SUA.

Unii internauți îi acuză pe părinții adolescentei pentru că o folosesc în asemenea scopuri. Greta Thunberg suferă de sindromul Asperger, aceasta intrând în depresie, nu a mai mâncat și nu a mai vorbit, iar între timp a primit dignosticul cu sindromul Asperger.

Citeste si:Gigi Becali a găsit soluția! Noul regulament i-a speriat pe jucători

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: