Redactia.ro
Home » Știri » O româncă a murit în fața iubitului său la Oktoberfest

O româncă a murit în fața iubitului său la Oktoberfest

O româncă de 29 de ani și-a pierdut viața într-un accident stupid, petrecut la Oktoberfest, în Potsdam. Iubitul ei a asistat neputincios la toată scena tragică.

Cum a murit o româncă la Oktoberfest

Andrada C. și Grigore lucrau împreună la o firmă care adminstra parcul de distracții în care se desfășura festivalul. La un moment dat, românca a fost lovită de un braț hidraulic al caruselului „playball” și a decedat pe loc.

În ciuda faptului că iubitul său a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor, tânăra nu a avut nicio șansă. Andrada a murit pe loc, sub privirea iubitului său, dar și a zeci de copii veniți în respectivul parc.

Potrivit DIGI24, la momentul producerii accidentului, Andrada și Grigore verificau dacă barele de siguranță ale caruselului erau puse corect. Din cauze necunoscute, instalația s-a pus în mișcare, iar românca a fost spulberată. Grigore a reușit să se ferească în ultimul moment.

Ancheta e în curs

Moartea sa este anchetată, iar trei persoane s-au ales cu dosar penal. Soția proprietarului, dar și cei doi copii alor, un băiat și o fată, de 34, respectiv 7 de ani, sunt cercetați pentru omor din culpă.
Potrivit primelor informații, cele două femei, mamă și fiică, erau în cabina de comandă a caruselului când acesta a pornit. Bărbatul, în schimb, e anchetat pentru că ar fi putut opri de urgență instalația, însă n-a făcut-o.

Citește și Cum se mai simte Florin Piersic? Artistul a trecut printr-o serie de operații

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: