Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Cum se mai simte Florin Piersic? Artistul a trecut printr-o serie de operații

Cum se mai simte Florin Piersic? Artistul a trecut printr-o serie de operații

GALERIE FOTO (2)

Este o legendă a teatrului și a filmului românesc. Însă, a ajuns la 83 de ani, iar fanii îl tot văd mai rar. De vină ar fi starea de sănătate șubredă pe care Florin Piersic o acuză de mai bine de câteva luni.

Actorul de 83 de ani a ajuns de nerecunoscut

Din păcate, starea de rău l-a transformat pe celebrul actor. Florin Piersic și-a pierdut strălucirea de altădată și e din ce în ce mai stins. Cea mai recentă fotografie a actorului i-a îngrijorat pe fanii lui, actorul având o siluetă fragilă și un chip șters de orice emoție.

florin-piersic
Florin Piersic a ajuns de nerecunoscut

În imaginea respectivă, marele actor s-a fotografiat cu Theodor Paleologu, la unul dintre puținele evenimentele la care a participat în ultima vreme. Cu părul vâlvoi și chipul palid, e mai mult decât evident că actorul a trecut prin mai multe probleme medicale.

Florin Piersic a trecut printr-o serie de operații

În ultimele luni, actorul de 83 de ani a fost supus mai multor investigații medicale, dar și a unor intervenții chirurgicale. Chiar dacă publicul larg n-a fost la curent cu evoluția lui medicală, actorul a trecut printr-o serie de operații, din care nu s-a recuperat complet.

De altfel, el a dezvăluit că fiul său e foarte îngrijorat pentru evoluția lui. ”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!’, a povestit seniorul, citat de Libertatea.

Citește și Tarif Loredana Groza. Cât cere artista pentru un concert?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: