Redactia.ro
Home » TV » Apare o nouă emisiune pe TV! Cine va prezenta acest nou format

Apare o nouă emisiune pe TV! Cine va prezenta acest nou format

GALERIE FOTO (2)

Începând cu data de 11 noiembrie, Kanal D2 lansează emisiunea „Play IT”, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă, începând cu ora 13:30, adresându-se publicului pasionat de tehnologie și noile tendințe din domeniul IT.

Apare o nouă emisiune pe TV

Gazda emisiunii, Bianca Iordache, va purta discuții alături de invitați speciali, abordând subiecte legate de cele mai recente noutăți din universul tehnologic, gadgeturi, dispozitive, jocuri, software-uri și aplicații. Emisiunea va evidenția inovațiile care transformă modul în care desfășurăm activitățile zilnice. Indiferent dacă sunteți entuziasmați de tehnologie, dispozitive inteligente sau doriți să simplificați viața prin intermediul acestor tehnologii, „Play IT” va reprezenta o sursă de inspirație.

Moderatoarea emisiunii, Bianca Iordache, este o pasionată de tehnologie și va oferi informații captivante și interviuri cu o gamă diversă de invitați, de la experți în IT și tehnologie la influenceri, vedete TV și pasionați de tehnologie cu povești interesante.

„Play IT” nu se limitează doar la subiectele IT&C, ci include și o componentă educațională. În fiecare ediție, vor fi abordate subiecte de actualitate și de interes general. De exemplu, emisiunea va explora impactul social și psihologic al folosirii excesive a filtrelor de înfrumusețare disponibile pe platformele de social media asupra tinerilor și modul în care aceștia percep realitatea, se autoevaluează și își construiesc identitatea pe baza imaginii lor distorsionate. Bianca Iordache va discuta cu psihologi, jurnaliști și influenceri pentru a aduce în discuție această temă importantă.

Cine va prezenta acest nou format

Începând cu 11 noiembrie, la Kanal D2, de la ora 13:30, nu ratați emisiunea „Play IT”, cea mai proaspătă și interesantă emisiune de IT&C de pe micul ecran.

Despre Bianca Iordache: A intrat în echipa online Kanal D în 2023, unde a prezentat „Bravo, ai stil! Backstage”, iar apoi „Play IT” pe canalul de YouTube WOWnews. Înainte de a se alătura echipei Kanal D, a lucrat ca reporter, realizator și prezentator TV și este absolventă a Facultății de Drept.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini