Redactia.ro
Home » Știri » Apare un nou aeroport în Bucureşti. Unde va fi amplasat şi cine îl construieşte

Apare un nou aeroport în Bucureşti. Unde va fi amplasat şi cine îl construieşte

Incident aviatic pe Aeroportul Otopeni.

Bucureştiul se poate înscrie pe lista celor mai mari capitale europene din punct de vedere al infrastructurii dedicate transportului aerian.

Ar putea apărea un nou aeroport în Capitală.

Aeroportul, în zona de sud a Bucureştiului

În zona de sud a Capitalei va fi construit un aeroport, printr-un proiect derulat de Primăria Sectorului 4 și Consiliul Județean Giurgiu, a declarat edilul Daniel Băluță, miercuri

Edilul a anunţat că, împreună cu Consiliul Judeţean Giurgiu, Sectorul 4 pregăteşte construirea unui aeroport internaţional în zona de sud a Capitalei.

Trebuie să fac un alt anunţ important. Nu este o glumă, ci un lucru cât se poate de serios. Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, am demarat procedurile premergătoare construirii unui aeroport în zona de sud a Capitalei.

Va fi un aeroport internaţional, atât pentru transport de persoane, cât şi cu o importantă componentă cargo, întrucât în acest moment, Aeroportul Otopeni este depăşit din acest punct de vedere. Toate acestea le facem pentru că ne dorim ca Bucureştiul să devină cu adevărat un oraş occidental.

Aerisit, verde, şi mai ales, conectat aşa cum trebuie cu restul Europei”, a declarat primarul Sectorului 4.

A apărut şi un parc în Sectorul 4

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, într-o zonă aflată în plină dezvoltare urbanistică, în care foarte multe familii tinere au ales în ultimii ani să îşi întemeieze un cămin, parcul Tudor Arghezi se întinde, în momentul de faţă, pe 4 hectare.

Nu este o întâmplare că reuşim să îmbogăţim rezerva verde a oraşului cu încă un parc, Parcul Tudor Arghezi. Asigur oamenii că aceasta nu este dimensiunea finală a parcului, de 4 hectare.

Continuăm procedurile de expropriere, astfel încât să reuşim cel puţin dublarea suprafeţei actuale.

Imediat ce reuşim acest lucru, spaţiul pe care îl vom obţine îl vom dedica sportului, pentru că acesta este şi specificul acestui nou parc, în care avem pistă de alergare, pistă de biciclete, de trotinete şi aparate de fitness„, a mai zis Daniel Băluţă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: