Redactia.ro
Home » Știri » Apare un nou serial TV pe HBO Max, Harry Potter. Tot ce trebuie să știe fanii universului Hogwarts

Apare un nou serial TV pe HBO Max, Harry Potter. Tot ce trebuie să știe fanii universului Hogwarts

Serialul TV Harry Potter apare pe HBO Max. Iată tot ce trebuie să știi despre noul concept din lumea magiei!

Apare serialul TV Harry Potter pe HBO Max

În ultimele decenii, seria de cărți Harry Potter a fost un fenomen global, inspirând nu doar o serie de filme de succes, ci și diverse adaptări în lumea jocurilor video și a teatrului. Acum, fanii se pregătesc pentru o nouă incursiune în lumea magiei și a aventurii, odată cu lansarea noii serii de televiziune Harry Potter care va fi disponibilă exclusiv pe platforma de streaming HBO Max:

„Noua serie va cuprinde o nouă distribuție care va conduce o nouă generație de fandom (n.r. – un grup creat de fani entuziaști), plină de detalii fantastice, personaje mult iubite și locații dramatice pe care fanii Harry Potter le iubesc de peste 25 de ani”, se arată într-un comunicat al HBO Max, potrivit Sky News.

„Suntem încântați să oferim publicului șansa de a descoperi școala Hogwarts într-un mod cu totul nou”, declara Casey Bloys, președinte și CEO al HBO și Max Content într-o declarație. „Harry Potter este un întreg fenomen cultural și este clar că există dragoste și curiozitate legată de Lumea Vrăjitoriei. În parteneriat cu Warner Bros. Television și cu J.K. Rowling, acest nou serial Max Original va plonja în lumea fiecăreia dintre cărțile celebre pe care fanii le-au iubit în toți acești ani”.

„Devotamentul HBO Max pentru a păstra integritatea acțiunilor din carte a contat pentru mine, și aștept să fiu parte a acestei noi adaptări care va permite o sondare în profunzime a cărților, fapt pe care numai un format precum serialul o poate face”, declara Rowling, care este și producător executiv.

Descoperă lumea magiei

Deși fanii au așteptat mult timp o continuare a seriei originale de cărți și filme, noua serie Harry Potter pare să ofere o nouă perspectivă asupra lumii magice și să aducă noi nuanțe și detalii în universul Harry Potter, cu lansarea pe HBO Max.

„Suntem încântați să oferim publicului oportunitatea de a descoperi Hogwarts într-un mod cu totul nou. «Harry Potter» este un fenomen cultural și este clar că există o dragoste și o sete de nestăvilit pentru Lumea Vrăjitorilor.

În parteneriat cu Warner Bros Television și J.K. Rowling, acest nou serial Max Original va explora fiecare dintre cele șapte cărți emblematice, de care fanii au continuat să se bucure în toți acești ani”, a adăugat și Casey Bloys, președintele și CEO al HBO & Max Content, potrivit sursei citate. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: