Redactia.ro
Home » Știri » Apariția criticată a Ducesei de Sussex. Meghan a purtat o rochie care i-a ”strivit” sânii

Apariția criticată a Ducesei de Sussex. Meghan a purtat o rochie care i-a ”strivit” sânii

GALERIE FOTO (3)

Ieri seară, Meghan și Harry au fost invitații de onoare a premierei de film ”Lion King”, care a avut loc în Londra. Acolo, Ducesa de Sussex a purtat o creație spectaculoasă, care, însă, a fost aspru criticată de fashionistele din întreaga lume.

Apariția criticată a Ducesei de Sussex

Mamă de doar două luni, Meghan a rămas cu câteva kilograme în plus, lucru pe care mulți îl blamează. Iar ținuta purtată duminică seara, la premiera londoneză „Lion King”, a fost aspru criticată. Asta pentru că rochia neagră, din mătase, îi aplatiza sânii. Mult prea strâmtă pentru silueta ei, creația lui Jason Wu părea că-i ”strivește” sânii.
După cum era de așteptat, fashionistele din întreaga lume au comentat pe marginea acestui subiect. Chiar și așa, Meghan n-a părut deranjată de niciun element în seara respectivă, aceasta a strălucit și a zâmbit larg toată seara.

Rochia i-a ”strivit” sânii

Meghan și Harry, întâlnire de gradul 0 cu Beyonce și Jay Z

Momentul culminant al serii a fost, fără doar și poate, întâlnirea dintre cele două power-couple-uri. Meghan și Beyonce s-au îmbrățișat și au oferit lumii întregi o imagine pe care toți o așteptau încă de la anunțul participării lor la acest eveniment.
Cele două au făcut schimb de amabilități, iar Be a felicitat-o pe Meghan pentru micuțul Archie. ”Ce băiețel frumos aveți”, ar fi fost auzită spunând celebra artistă către Ducesa de Sussex. La rândul ei, Meghan i-a menționat pe cei trei copii ai cântăreței.

Ducii de Sussex, față-n față cu Beyonce și Jay Z

Meghan Markle, prima premieră de film în calitate de Ducesă de Sussex

Chiar dacă de-a lungul carierei sale actoricești a participat la multe premiere de film, aceasta a fost prima în calitate de Ducesă de Sussex. Multe cupluri regale participă la astfel de evenimente de-a lungul anilor, Ducii de Cambridge și Prințesele Beatrice și Eugenie fiind văzuți adesea pe covorul roșu.

Loading...