Redactia.ro
Home » Știri » Apariția-surpriză a lui Carmen Iohannis la un spectacol din Sibiu. Toți s-au uitat la încălțămintea primei-doamne

Apariția-surpriză a lui Carmen Iohannis la un spectacol din Sibiu. Toți s-au uitat la încălțămintea primei-doamne

GALERIE FOTO (5)

Carmen Iohannis este o personalitate pasionată de cultura, fapt demonstrat de interesul constant față de evenimentele artistice. Pe lângă devotamentul ei pentru cultură, Carmen activează ca profesoară și, în prezent, este și dirigintă la o clasă de liceu. Pentru a încuraja interacțiunea cu elevii și a oferi experiențe culturale, a organizat o ieșire la Opera Națională din Sibiu pentru a viziona baletul „Giselle”.

Cum a apărut îmbrăcată Carmen Iohannis la un spectacol din Sibiu

Carmen Iohannis, consoarta liderului statului român, a asistat marți seară la spectacolul „Giselle”, împreună cu elevii pe care îi îndrumă, la Centrul Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu. Pentru toți a fost o surpriză prezența lui Carmen Iohannis în sală, mai cu seamă că a venit însoțită de elevii săi.

Chiar și outfitul purtat a fost surprinzător, prima-doamnă a țării purtând o rochie elegantă, la care a potrivit o pereche de sandale inedite, prevăzute cu barete în X, până la nivelul gleznelor. O alegere cel puțin inedită, dat fiind faptul că e printre puținele dăți când o vedem cu astfel de model.

Ce spectacol a urmărit Carmen Iohannis

Piesa, semnată de Adolphe Adam, prezintă povestea tinerei Giselle, o dansatoare pasionată din mediul rural cu afecțiuni cardiace. Inima ei este cucerită de prințul regiunii, care, deși se ascunde sub o identitate falsă, descoperă că Giselle îl iubește sincer, fără a fi influențată de statutul său nobil.

Spectacolul Giselle, urmărit de prima-doamnă a țării.

Povestea emoționantă a fost inițial adusă pe scenă de Marius Petipa, cu o adaptare coregrafică realizată de Vasile Marcu în 1962. O interpretare mai modernă, care încă se regăsește pe scena teatrală, este versiunea din 2009 creată de Mihai Babușka, bazându-se pe lucrările lui Jean Coralli, Jules Perrot și Marius Petipa.

Cât a plătit pe bilet prima-doamnă a țării

„Giselle” este inclus în agenda „Sibiu Opera Festival”, ajuns la a XXII-a ediție, desfășurându-se între 1 și 13 octombrie. Festivalul este un proiect al Filarmonicii de Stat Sibiu și beneficiază de sprijinul Ministerului Culturii, Consiliului Județean Sibiu și Primăriei Sibiu, fiind inclus în Agenda Culturală 2023. Un bilet pentru o zi costă 100 de lei pentru adulți, în timp ce elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un tarif redus de 50 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: