Redactia.ro
Home » TV » Apariția uluitoare a lui Maurice Munteanu pe tocuri. Abia acum s-a aflat asta despre juratul Bravo, ai stil!

Apariția uluitoare a lui Maurice Munteanu pe tocuri. Abia acum s-a aflat asta despre juratul Bravo, ai stil!

GALERIE FOTO (3)

În urmă cu mulți ani, Maurice Munteanu a reușit să uimească pe toată lumea cu o apariția „nereușițică” la un eveniment monden. Iar imaginea cu celebrul jurat Bravo, ai stil! a făcut deja înconjurul Internetului. Însă iată ce spune acum de apariția pe care presa a numit-o la aceea vreme „bizară”.

Imaginea cu Maurice Munteanu pe tocuri a fost catalogată de presa de atunci ca fiind una bizară. Celebrul critic de modă purta o jachetă neagră, jeans tot negru, dar era încălțat cu o pereche de sandale cu toc înalt. În plus, avea și pedichiura făcută, iar unghiile date cu ojă neagră.

Această apariție a fost îndelung comentată de presă, iar Maurice Munteanu a replicat după apariția imaginii.

„Este o poză nereușițică și mă doare sufletul că în online, pe Google, a ajuns cea mai nereușițică poză cu mine pe tocuri. A fost o caterincă.”

Apariția uluitoare a lui Maurice Munteanu pe tocuri. Abia acum s-a aflat asta despre juratul Bravo, ai stil!

Invitat la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, îndrăgitul stilist a comentat aceea apariție care nu a mai fost uitată de public, în ciuda faptului că au trecut ceva ani de la apariție.

„Ai făcut pe tocuri primul pas spre celebritate?”, a fost prima întrebare roșie pentru Maurice Munteanu adresată de Denise Rifai. Iar răspunsul a venit fără ezitare.

„Nu, bineînțeles că nu. Eram în parcare cu niște prieteni, mergeam la un eveniment. O altă prietenă își deschidea un concept store. (…) Pentru că existau în portbagaj aceste sandale, pe care urma să i le dau unui coregraf, care avea un spectacol la Centrul Național al Dansului, am zis că de ce să nu fac această apariție. Și iată că s-a nimerit să fie cineva acolo și să facă o fotografie. De altfel, nu am nicio problemă cu a purta tocuri”, a explicat juratul Bravo, ai stil!

„Să nu uităm că doi ani de zile, asta nu cred că ai găsit, am fost Miss Travesti România.
Nu ai găsit aceste informații. Premiul l-am primit la momentul ăla de la Catinca Roman, care a fost în juriu alături de Andrei Gheorghe, Dumnezeu să-l ierte.

„Deci n-am nicio problemă cu cetățenii care poarte tocuri, că sunt bărbați, că sunt femei, că sunt nonbinare. Dar asta – fotografia – a plecat de la o caterincă, istoria acelor tocuri uitate într-un portbagaj și care au ajuns în picioarele mele.”, a mai explicat Maurice Munteanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: