Redactia.ro
Home » CLICK » Apariție de INFARCT. A renunțat la inhibiții și a pozat provocator

Apariție de INFARCT. A renunțat la inhibiții și a pozat provocator

GALERIE FOTO (7)

Apariție de infarct. Vedeta mamă a patru copii a renunțat la inhibiții, și la haine, și s-a lăsat fotografiată în ipostaze inedite. Motivul a fost unul întemeiat, și anume pentru a anunța o nouă linie de lenjerie intimă. Cine e autoarea? Vedeți în rândurile ce urmează!

Apariție de infarct. S-a pozat în lenjerie intimă

Vedeta a incendiat online-ul cu o fotografie în care apare doar în lenjerie intimă. Mamă a patru copii, vedeta s-a lăsat fotografiată pe capota unei mașini de lux, în desuuri, pentru a-și anunța noua colecție vestimentară. Despre cine e vorba? Kim Kardashian. Starleta americană a renunțat la haine și la inhibiții, din nou, de dragul artei. Ea le-a dat de veste fanilor internauți că a lansat o linie de lenjerie intimă inedită, care va disponibilă începând cu 24 februarie.

Sunt încântată să anunț lansarea colecției Naked by skims – o linie de lenjerie intimă cu design inovativ și cu materiale de calitate superoară. Se va lansa pe 24 februarie pe site-ul skims.com. Va fi disponibilă în 5 culori și cu măsuri variabile, de la XXS la 4X.”, a fost mesajul vedetei.

Kim Kardashian, mamă a patru copii

Vedeta este căsătorită cu rapperul american Kanye West încă din 2014 și împreună au patru copii. Primii doi, respectiv North West și Saint West, au venit pe cale biologică, tradițional, în timp ce ceilalți doi au fost născuți de o mamă-surogat. Vedeta este la al treilea mariaj.

Loading...