Redactia.ro
Home » Monden » Apariție surprinzătoare la parastasul Ionelei Prodan. Cine e bărbatul care a plâns-o

Apariție surprinzătoare la parastasul Ionelei Prodan. Cine e bărbatul care a plâns-o

GALERIE FOTO (3) Apariție surprinzătoare la parastasul Ionelei Prodan.

Apariție surprinzătoare la parastasul Ionelei Prodan. Regretata artistă s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 71 de ani. La patru ani de la moartea sa, Anamaria Prodan a organizat un parastas. La eveniment a participat și fratele regretatei artiste.

Apariție surprinzătoare la parastasul Ionelei Prodan. Cine e bărbatul care a plâns-o

Anamaria Prodan a organizat joi, 14 aprilie, parastasul pentru mama ei, la patru ani de la moartea acestia. Alături de câteva rude, frații artistei și prieteni, impresara a împărțit pachete oamenilor. Un preot a făcut o slujbă la mormânt, iar impresara a adus pachete cu mâncarea de post. Unul dintre frații Ionelei Prodan nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile și a început să plângă în hohote. Acesta nu a putut trece peste moartea regretatei artiste, mai ales că ei au avut o relație frumoasă cu Ionele Prodan, dar și cu întreaga familie a acesteia. Anamaria Prodan a precizat că nu o va uita niciodată pe mama ei și că mereu o va purta în suiflet pe cea care i-a dat viață. Anamaria Prodan nu a ținut cont de bani atunci când a venit vorba despre pachetele pregătite pentru parastasul mamei sale.

Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Încet încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia el. A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața”, a spus Anamaria Prodan la mormântul mamei sale.

Regretul Anamariei Prodan după moartea mamei sale

Imoresara a vorbit în urmă cu ceva timp despre mama sa, regretata Ionela Prodan. Impresara a dezvăluit că mama sa obișnuia să-i atragă atenția asupra faptului că nu o sună prea des. Anamaria a recunoscut că acum și-ar dori să o audă mai mult. „Știi când îți dai seama cât de dor îți e de părinți? Când nu îi mai ai și în general de oamenii dragi, când nu îi mai ai. Mă trezesc așa dimineața câteodată și mă gândesc „băi, când o aveam nu o sunam cu zilele”, mă suna ea „băi, nu mă suni, nu întrebi, nu-mi dai un semn.Ce-o să faci când nu o să mă mai ai, o să plângi!”, povestește Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii „Fița cu Adiță” de pe YouTube.

Ionela Prodan a copilărit pe malurile Dunării, urmând cursurile Facultății de Istorie din cadrul Universității din Craiova. În 1970, la vârsta de 23 de ani, artista s-a remarcat la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu. După mai bine de două decenii, renunța la cariera muzicală. Ionela Prodan a colaborat cu artişti ai muzicii populare româneşti, în special cu Ion Dolănescu. „Neica cin te-a supărat” (cu Ion Dolănescu), „Să tot petreci, la masa noastră” (1977), „Satule, Mi-e Dor De Tine!” (1980), „Inima-mi Arde De Dor” (1982), „Astă seară-i seară mare” (1999), „Voinea-l meu, voinicule” (2000), „Ce e inima de mama” (2010), „Asta-i viaţa, n-ai ce-i face” (2012) sunt câteva dintre albumele artistei. Ionela Prodan a performat în fața celor mai importanți oameni de pe planetă, la Casa Albă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: