Redactia.ro
Home » Monden » Apariție surpriză în platoul „Chefi la cuțite”. Gina Felea i-a distrat pe jurați

Apariție surpriză în platoul „Chefi la cuțite”. Gina Felea i-a distrat pe jurați

GALERIE FOTO (2) Gina Felea la Chefi la cutite

Surpriză pentru jurații ”Chefi la cuțite”. În platoul emisiunii și-a făcut apariția celebra Gina Felea. Ea le-a impresionat pe maeștrii bucătari cu un meniu…roșu. Aceștia au avut o reacție neașteptată.

Gina Felea la ”Chefi la cuțite”

Gina Felea vrea să-și demonstreze talentul în bucătarie. Drept urmare, a pășit în platoul ”Chefi la cuțite” cu un meniu roșu: o rețetă de de hamsii cu polenta, ambele ingrediente de culoare roșie. Când au ridicat cloțurile și au văzut mămăliga…roșie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost prea încântați și nici nu s-au grăbit să guste. În schimb, au avut parte de o surpriză.

Ce surpriză au avut jurații

Surpriza a fost uriașă atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția actrița Anca Dinicu, care a intrat magistral în pielea personajului Gina Felea! A urmat un dialog savuros între comica blondă și cei trei jurați ai emisiunii Chefi la cuțite”, sezonul 8. Glumă după glumă, Gina Felea i-a făcut să râdă cu lacrimi.

„Ai mâncat? Spune-mi impresia ta, nu despre mine că pe aia o știu. Râzi de mine? Nu înțeleg, sper că mi-ai dat cuțitul. Haideți, spune-ți ceva, nu mă lăsați așa”, spune actrița Anca Dinicu în fața celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite”.

Replica celebrilor jurați nu a întârziat să apară, Sorin Bontea mărturisind că a mâncat un preparat similar doar în Torino. „Mă bucur”, a mai spus Gina Felea, moment în care câștigătorul „Asia Express” nu s-a mai putut abține din râs.

„E senzațională, jur”, declară Cătălin Scărlătescu, în timp ce Florin Dumitrescu se arată interesat să afle care este povestea de viață a personajului din fața lui, dar și cum a avut ideea de a face un asemenea fel de mâncare.

„Mămăliga e roșie ca să-i dea un pic de culoare, să nu pară sărăcie. Să pară că e pe opulență. Nesul e frecat de mine cu mânuțele astea două, chiar e bun. N-are zahăr, bea liniștit”, adaugă Gina Felea.

Mai jos, este adevarata Gina Felea, cea pe care actrița a interpretat

Povestea fabuloasa a romancei ajunsa patroana de cluburi in Italia dupa ce a fost dama de companie! Cum a reusit vasluianca Gina sa reuseasca in viata aflati astazi, de la 16:45, la

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: